Свето тројство политике Уједињене Српске: Национална, економска и пронаталитетна

Недјељно вече у Теслићу прошло је у знаку Уједињене Српске. Сала Дома културе била је премала да прими све грађане који су дошли да подрже једну од најмлађих апртија на политичком небу Српске, што је потврда да се Уједињена Српска уписала у велике странке.

понедељак, 17 септембра, 2018 / 13:26

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић поручио је да странка има супериорне концепте националне, економске и пронаталитетне политике, као "тројства” на коме се заснивају опстанак и развој Републике Српске.

Уједињена Српска залаже се за бољу националну политику у Сарајеву која ће "протекле четири године губитака и међусобних свађа поништити како би била створена српска репрезентација која је на дневној линији са Бањалуком, а не против Бањалуке”.

"Са економске тачке наш програм развоја предвиђа 25.000 радних мјеста, енергију за запошљавање у реалном сектору, као и најбољи програмски документ о привреди и запошљавању ван канцеларија. Имамо тимове наших људи који га стварају и привреднике који су способни да га изнесу”, рекао је Стевандић на трибини Уједињене Српске.

Као свијетли примјер политике Уједињене Српске навео је повратак младих и образованих људи из САД, Велике Британије и Аустралије који су нашли своје мјесто у Уједињеној Српској и учествују у креирању њене политике.

Прес УСОставите одговор