Све је могуће: Мис Казахстана уствари мушко

Илај Џагилев (22) манекен из Казахстана, зауставио се у петак у задњи тренутак и обавијестио организаторе избора за мисс да је мушкарац којем није мјесто у великом финалу.

среда, 7 фебруара, 2018 / 12:50

Илај Џагилев признао је подвалу када је увидио да су ствари отишле предалеко, дан након што су га интернет корисници погурали међу посљедњих 16.

Џагилев се, наиме, мјесецима представљао као Арина Алијева, па догурао све до посљедњег круга избора на који се пријавило преко три хиљаде Казахстанки.

Задаћа свим тим силним дјевојкама је била шармирати интернет публику фотографијама и видеима на друштвеним мрежама, у чему их је Џагилев већину надмашио.

Пласирао се међу посљедњих шеснаест, па на крају открио свој прави идентитет када је увидио да су ствари отишле предалеко.

– Све је почело жестоком расправом у једном друштву. Хтио сам свима доказати да су се код жена некада вриједновале индивидуалност и харизма, односно да данашње дјевојке гријеше када брину искључиво о љепоти и притом слијепо прате трендове. Данашње дјевојке вјерују да су одјећа, козметика и фризура најбитније ставке које их чине привлачнима, па сам се послужио њиховим триковима како бих доказао колико је то површно и погрешно размишљање – каже Џагилев.

Према његовима ријечима, доказао је да помоћу шминке, али и програма за дигиталну обраду фотографија, свако може изгледати као фатална жена, па тако и један мушкарац.

– Управо је због тога настао пројект "Арина Алијева” којим како доказује мој пласман могу закључити да сам био у праву – појаснио је Џагилев идеју на којој је заснована његова подвала.

Упркос томе што је многе преварио, Џагилев није на себе навукао бијес тамошње јавности, па се у неку руку чак може закључити да је освојио неслужбену титулу "мисс симпатичности”, јер се његов позив дјевојкама, да брину и о љепоти душе, силно допао тамошњој јавности.

Из даљњег је такмичења, дакако, искључен, а која ће од дјевојака освојти ласкаву титулу, а уз њу и аутомобил Ниссан, биће познато на додјели награда у Алматију у марту.Оставите одговор