21:03 Пламен зажган - почеле 32. љетне олимпијске игре у Токију21:00 Србија избацила листу земаља из којих се може ући са потврдом о вакцинацији + 70.000 евра за злато у Токију20:10 Кремљ против ОХР: Инцидент јасно потврђује потребу укидања страног старатељства20:06 Нисмо се тако договорили: Талибани се буне што их Американци бомбардују19:47 Ово се зове чојство и јунаштво: Милан Благојевић због Инцковог наметања закона поднио оставку на судијску функцију15:47 Суверениста Џафи поздравља одлуку страног тутора, а у саопштењу уз "геноцид" уопште не помиње Сребреницу15:41 ПДП: "Инцкова одлука изазват ће додатне тензије и бити кориштена за политичке обрачуне"15:35 Шаровић: Штета што у СБ УН није прошла иницијатива Кине и Русије за укидање ОХР15:19 УС позива на заједничку реакцију свих странака из Српске против Инцка15:12 Ђокић: Инцко се требао бавити извјештајем независне комисије

Швајцарска почаст Младена Иванића у Бањој Луци

Почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић састао се данас у Бањалуци са амбасадорком Швајцарске у БиХ Анреом Раубер Саксер. Тема разговора је била актуелна политичко-економска ситуација.

четвртак, 5 марта, 2020 / 23:10

"Нажалост, врло је могуће да ће ова криза потрајати и да ће се наставити блокада у спровођењу многобројних пројеката, а штету ће трпити грађани", рекао је Иванић током састанка.

Он је додао да забрињава и блокада пројеката које финансира Швајцарска, попут прикупљања отпадних вода у Градишци и деминирања.

"Мишљења сам да опозиција треба да подржи све и један пројекат који иде у корист грађана Републике Српске и да унапријеђење постојећих услова живота увијек и свакоме мора бити приоритет", истакао је Иванић.