Сузана Маџарић: Све за љубав!

Да ли је било потребно оволико медијске халабуке око Жељка Митровића? Сузана Маџарић има свој став. Замислите само један купац из Србије купио је туњевину К плус (Конзум) и био страшно изненађен када садржај конзерве није ни личио на рибу, о укусу да нам и не говори, па је исту даo мачки (кућном љубимцу) која […]

среда, 10 августа, 2011 / 08:31

Да ли је било потребно оволико медијске халабуке око Жељка Митровића? Сузана Маџарић има свој став.

Замислите само један купац из Србије купио је туњевину К плус (Конзум) и био страшно изненађен када садржај конзерве није ни личио на рибу, о укусу да нам и не говори, па је исту даo мачки (кућном љубимцу) која се затим разбољела.

Ово је прилог у Националном дневнику телевизије Пинк, након што су газду Жељка Митровића нажуљале Хрватске власти!

Након позамашног прилога ХРТ-а о сукобу лијепе им и Пинкаћа у једној од дневних емисија, газду Митровића позваше телефоном. Који тада рече да тај прилог и није дио његове кампање против Хрватске, то се тек спрема а ово је само савјесно рађење посла новинара Пинк ТВ-а.

И шта човјек да мисли?!

Хрватско море није било прљаво, риба им није била покварена а и иначе много воле Србе, нарочито музику нам. Да, да све је то тако било док није Жељу нажуљало…

Да не спомињемо љагу коју је бацио, на комплетан новинарски фах!!! Ријечима како ће сада указати на сав прљави веш сусједне нам државе нужно изазива мисао у глави сваког иоле разумног човјека да је до сада много тога скривао. А због чега? Одговор је једноставан…профита!

И наравно како не помислити да су новинари "ружичасте" телевизије до сада жмирили на једно око и да једноставно због политике куће нису могли указати на било шта што би нарушило братство и једниство, тако вјешто задојено музичким нотама!

И зашто том човјеку дати толики медијски простор! На његовим разноликим каналима уреду! Али остали су једноставно требали занемарити ову бедастоћу… Ево док ово пишем знам да нам се на насловној врти текст о Жељи, све се надам само до краја дана и да ће га овај замијенити.

А шта је то што би овај који читате требало разликовати од претходног…ништа! до последњи помен надам се!

Бижутерија!

Вртила се по Пинку, но одзвонило јој, вјероватно ће Митра сада на злато да пређе!

И не могу да се не сјетим сценарија након једног концерта Недељка Бајић Баје у Бањој Луци, након кога су главни предмет забаве турбо фолк омладине биле саднице дрвећа на Бањолучком пољу…поломили су их!

А осмјех ми лагано опушта намрштене обрве: ма ваљда ће након неке Гранд параде та иста омладина, само у Београду огребати Жељку ауто, лимузину шта већ медијски могули возе па ће од разјарености почупати шишке, укинути народњаке и објавити турбо фолкерима трогодишњи медијски рат!

Узети под покровитељство Демофест! А ТФ умјетнике медијски гонити док сви не зараде наножнице. (чЛанчиће =)0 КОМЕНТАРА

  1. Свака част за текст. Повраћа ми се од тог југоносталгичног профитера. Ако коме хрватска музика има да захвали што се продају ко луди по Србији онда је то овај шупак Београдски. Главни је био у промоцији хрватске музике, филмова и серија.

    Сад му не ваљају кад су ЊЕМУ заплијенили јахту. Сутра кад га буду боље третирали, ето њега назад у усташки загрљај. Говно једно профитерско!

  2. Ух шта ми све пада на памет када чујем или прочитам: Жељко Митровић x-(
    Сама себе изненадим, дође ми да дјеци уши зачепим док се возе у бусу или шетају градом…пошто са сваког ћошка вребају звуци његових пулена x-(
    И никако да одлучим кога бих прије послала на вјечна ловишта: овог плачијахташа или Сашу Поповића x-(x-(x-(