Сутра уручење извјештаја ЕК о напретку БиХ

Замјеник шефа Делегације ЕУ у БиХ Ренцо Давиди представиће сутра у Бањој Луци званичницима Републике Српске Извјештај Европске комисије о напретку БиХ за 2011. годину. Извјештај ће бити уручен премијеру РС Александру Џомбићу, предсједнику Народне скупштине Игору Радојичићу, министарки за економске односе и регионалну сарадњу Жељки Цвијановић и члановима скупштинског Одбора за европске интеграције и […]

среда, октобар 12, 2011 / 22:03

Замјеник шефа Делегације ЕУ у БиХ Ренцо Давиди представиће сутра у Бањој Луци званичницима Републике Српске Извјештај Европске комисије о напретку БиХ за 2011. годину.

Извјештај ће бити уручен премијеру РС Александру Џомбићу, предсједнику Народне скупштине Игору Радојичићу, министарки за економске односе и регионалну сарадњу Жељки Цвијановић и члановима скупштинског Одбора за европске интеграције и регионалну сарадњу, најављено је из ОХР-а.

Осим у Бањој Луци, Извјештај ће сутра бити представљен и федералним властима у Сарајеву.

Шеф Делегације ЕУ у БиХ Петер Соренсен и замјеница шефа Одјељења за БиХ у Генералној дирекцији Европске комисије за проширење Симона Гати представиће Извјештај премијеру Федерације БиХ Нермину Никшићу, Колегијуму Парламента ФБиХ и руководству Одбора за европске интеграције.

Давиди ће у 14.00 часова у Бањој Луци уручити Извјештај члановима скупштинског Одбора, у 15.00 часова Радојичићу, у 16.00 часова Џомбићу и у 17.00 часова Жељки Цвијановић.

У Сарајеву ће Соренсен и Гати у 11.00 часова уручити Извјештај Никшићу, а у 12.00 часова Колегијуму Парламента и руководству Одбора за европске интеграције.

Извјештај о напретку БиХ за 2011. годину представљен је данас представницима власти на нивоу БиХ.Оставите одговор