Сутра се обиљежава 21. годишњица пробоја коридора кроз Посавину

Поводом обиљежавања 21. годишњице пробоја коридора кроз Посавину, у недјељу 23. јуна у Дугој Њиви, у Модричи, Административна служба Града Бањалука ће обезбједити бесплатан превоз грађана до Дуге Њиве. Аутобуси ће кренути 23. јуна у 07 часова из Видовданске улице – са старе аутобуске станице у Бањој Луци. Повратак је истог дана у поподневним часовима. […]

субота, јун 22, 2013 / 18:46

Поводом обиљежавања 21. годишњице пробоја коридора кроз Посавину, у недјељу 23. јуна у Дугој Њиви, у Модричи, Административна служба Града Бањалука ће обезбједити бесплатан превоз грађана до Дуге Њиве.

Аутобуси ће кренути 23. јуна у 07 часова из Видовданске улице – са старе аутобуске станице у Бањој Луци. Повратак је истог дана у поподневним часовима.

Одбор за његовање традиције ослободилачких ратова у Министарству рада и борачко инвалидске заштите, усвојио је програм обиљежавања годишњице Видовдана-пробоја коридора у Дугој Њиви, према којем ће од 09.30-11.00 часова бити служена света литургија, а потом од 11.00 -12.00 часова обављен парастос и полагање вијенаца те пригодан културно-умјетнички програм.0 КОМЕНТАРА

  1. сума-сумарум = „Иде Миле преко коридора“!

    У својој 26-ој години, крила ми тамо беху поткресана, тамо ми остаде пола ноге и руке,2 л крви…и после тога ме дуго носила младост и вера, па ми не беше ни тада жао, али како сазревах, а тиме и боље отварах очи?????????.

    Каже синоћ говедо министарско, „биће вам(инвалидима) боље, кад Српска буде богатија“, а Српска пребогата.
    Бар ћути говедо!

  2. Ми знамо зашто је РС сиромашна и зашто се у ту општу слику сиромашне земље, никако не уклапају пребогати министарски крмци!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *