Шутановац: Тадић је државник, Николић не зна шта је јуче мислио

Потпредсједник Демократске странке (ДС) Драган Шутановац оцијенио је да је кандидат те странке за предсједника Србије Борис Тадић „државник”, који не може да се пореди са предсједничким кандидатом Српске напредне странке Томиславом Николићем. „Да ли неко може да пореди човека који има визију и који је посвећен визији са човеком који не зна кад устане […]

понедељак, април 30, 2012 / 11:36

Потпредсједник Демократске странке (ДС) Драган Шутановац оцијенио је да је кандидат те странке за предсједника Србије Борис Тадић „државник”, који не може да се пореди са предсједничким кандидатом Српске напредне странке Томиславом Николићем.

„Да ли неко може да пореди човека који има визију и који је посвећен визији са човеком који не зна кад устане шта је јуче мислио и не зна да ли је пошао или дошао тог јутра”, рекао је Шутановац на завршној изборној конвенцији ДС у Чачку.

Он је додао да је међу странкама које се кандидују на предстојећим изборима 6. маја много оних које су промијениле политику.

Шутановац је рекао да има странка које су заједно са ДС-ом послије 5. октобра 2000. године причале да је Европска унија једина дестинација, а данас говоре да Србија треба да буде Исток Западу и Запад Истоку.

„Па на Истоку је Бугарска која је у ЕУ и у Нато пакту, пробуди се човјече и погледај мапу свијета, промијенило се стање док си ти спавао”, поручио је Шутановац.

Он је додао да има и политичара који тврде да су постали европејци само зато што су „похитали испред амбасада ЕУ чекајући у ред да уђу на неки пријем”.

„Данас ти политичари најављују да ће промијенити Закон о одузимању имовине стечене криминалом кад дођу на власт. Е, па зато неће доћи на власт”, рекао је Шутановац пред окупљенима, који су испунили салу Дома културе у Чачку.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *