Шутановац: Ако буде демонстрација, Николић је одговоран за посљедице

Потпредсједник Демократске странке /ДС/ Драган Шутановац поручио је да ће, ако буде демонстрација због наводне изборне крађе, Томислав Николић бити одговоран за све посљедице. Шутановац је рекао да је Николић, пријетњом насиљем и организовањем демонстрација које могу да угрозе животе људи, још једном показао своју праву природу, коју је током кампање покушао да прикрије. Он […]

недеља, мај 13, 2012 / 11:03

Потпредсједник Демократске странке /ДС/ Драган Шутановац поручио је да ће, ако буде демонстрација због наводне изборне крађе, Томислав Николић бити одговоран за све посљедице.

Шутановац је рекао да је Николић, пријетњом насиљем и организовањем демонстрација које могу да угрозе животе људи, још једном показао своју праву природу, коју је током кампање покушао да прикрије.

Он је истакао да надлежни треба да провјере да ли је било неправилности приликом гласања 6. маја, а од свих политичких актера очекује да прије свега буду одговорни и да прихвате изборни резултат.

Шутановац је рекао да договор са Социјалистичком партијом Србије, иако некоме можда тако не изгледа, није дошао одједном, нити треба да представља изненађење.

"Сарађујемо четири године, резултати рада Владе су заједнички и без обзира на кампање које су биле сучељене и различите, обе странке се залажу за европске вредности и желе да Србију у најкраћем могућем року уведу у ЕУ", објаснио је потпредсједник ДС-а.

Шутановац је истакао да предсједник Борис Тадић и партнери на изборној листи ДС-а не прихватају уцјене, наводећи да у разговорима које су имали нико није наступио са условљавањима.

"Верујем да ћемо лако доћи до коначног договора, а сигурно је да га нећемо правити пре 20. маја", рекао је Шутановац за "Блиц".0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор