Сусрет ветерана Врбаса и Трепче

У бањолучком мјесту Српске Топлице у суботу, 30. априла, биће одиграни традиционални пријатељски фудбалски сусрети између ветерана Фудбалских клубова „Врбас“ и „Трепча“ из Косовске Митровице. Овај пут ће на традиционалном дружењу учествовати и ветерани ФК "Рушањ" из београдске општине Чукарица. Фудбалско дружење на стадиону ФК "Врбас" отвориће ветерани "Врбаса" и "Трепче" у 15.00 часова, а […]

среда, април 27, 2011 / 11:33

У бањолучком мјесту Српске Топлице у суботу, 30. априла, биће одиграни традиционални пријатељски фудбалски сусрети између ветерана Фудбалских клубова „Врбас“ и „Трепча“ из Косовске Митровице.

Овај пут ће на традиционалном дружењу учествовати и ветерани ФК "Рушањ" из београдске општине Чукарица.

Фудбалско дружење на стадиону ФК "Врбас" отвориће ветерани "Врбаса" и "Трепче" у 15.00 часова, а након тога у 16.30 часова наступају "Трепча" и "Рушањ". Посљедња утакмица "Врбаса" и "Рушња" планирана је у 18.00 часова.

У 20.30 часова у сали Мотела "Миг" биће организована вечера и забава за госте, саопштено је из ФК "Врбас".

У петак 29. априла у поподневним часовима поводом дочека гостију биће организована роштиљијада на стадиону ФК "Врбас", у суботу је планирано разгледање града и ручак у Мотелу "Видовић".

Са фудбалским ветеранима из Косовске Митровице доћи ће и политичко привредна делегација Косова – начелник Сјеверно-митровачког округа Раденко Недељковић, предсједник општине Крстимир Пантић, Маријан Шарић, предсједник општине Ораховац која је једна од најугрожених српских општина на Косову, Славиша Ристић, предсједник општине Зубин Поток и генерални директор Рудника "Трепча" Јован Димкић.

Они су изразили су жељу да их приме предсједник Републике Српске Милорад Додик и градоначелник Бањалуке Драгољуб Давидовић.

Традиционални пријатељски фудбалски сусрети започели су 2008. године под слоганом "Бањалука је са вама" након једностраног проглашења независности Косова и Метохије.

Представници ФК "Врбас" захваљују се Aдминистративној служби Града и Министарству за породицу омладину и спорт РС на финансијској помоћи за одржавање ове манифестације. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *