Студенти се обучавали за писање пројеката

Уручивањем сертификата учесницима тренинга синоћ је на Технолошком факултету Универзитета у Бањој Луци у организацији Студентска организације Универзитета у Бањој Луци (СОБЛ) завршена тродневна обука за студенте под називом «Тренинг о писању приједлога пројеката-Како креирати добар приједлог пројекта и обезбједити изворе финансирања?», који је почео у понедјељак 07. марта. Учесници су пружене основе теоретских знања, […]

субота, март 12, 2011 / 14:44

Уручивањем сертификата учесницима тренинга синоћ је на Технолошком факултету Универзитета у Бањој Луци у организацији Студентска организације Универзитета у Бањој Луци (СОБЛ) завршена тродневна обука за студенте под називом «Тренинг о писању приједлога пројеката-Како креирати добар приједлог пројекта и обезбједити изворе финансирања?», који је почео у понедјељак 07. марта.

Учесници су пружене основе теоретских знања, након чега су радили на конкретним примјерима пројеката у групама, односно урадили су неколико својих приједлога пројеката.

Тренинг је водила лиценцирани едукатор, а обука се састојала од предавања, визуелних презентација и интерактивног рада са учесницима.
СОБЛ има у плану да са овим пројектом настави и у наредној години, јер се показао веома корисним за учеснике.

Финансијску подршку СОБЛ-у за организовање Тренинга пружило је Министарство просвјете и културе РС, а на почетку Тренинга учеснике је поздравио помоћник Министра просвјете и културе РС Мирослав Бобрек.
На Тренингу је учествовало 54 студента.

 0 КОМЕНТАРА

 1. САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

  У организацији Студентске организације Универзитета у у Бањој Луци (СОБЛ) сутра ће почети «Тренинг о писању приједлога пројеката-Како креирати добар приједлог пројекта и обезбједити изворе финансирања?» на коме је учешће пријавило 48 студента Универзитета у Бањој Луци.

  Циљ тренинга је упознавање студената са писањем приједлога пројеката и обезбјеђивањем средстава за финасирање, њихово оспособљавање за самосталне радове и активно учествовање у разним пројектима.

  Тренинг се састоји од презентације и интерактивног рада са групом на конкретним приједлозима пројеката, а водиће га компетентни едукатори за овај вид неформалног образовања.

  СОБЛ за очекивани резултат овог пројекта сматра да ће студенти добити довољно знања да могу сами или као чланови и представници одређених организација аплицирати за финансирање њихових пројеката.

  Овај пројекат је финансијски подржало Министарство породице, омладине и спорта РС.

  Тренинг ће трајати до 09. марта, а учесници ће бити подијељени у 2 групе, како би ефикасност рада била боља.

  Почетак Тренинга заказана је сутра (5.марта) у 16.00 часова у просторијама Универзитетског предузетничког центра у Бањој Луци .

 2. Sobl, Prazna ne puca. Lažu vas, para djeco nema. Pokrali su vas. Neka zovnu svoju djecu iz Milana i Londona, pa neka oni idu na treninge. Vas zovu na treninge a, svojim sinovima daju naše milione. Djeco, ovo je največa pljačka i prevara srpskog naroda u njegovoj istoriji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *