Студенти ПЕП одбранили Београд од Хрвата

Фронтал његује добар наслов, вијест о побједи Високе школе ПЕП Београд над Загребачким ФЕР-ом, објављујемо само због њега. Ова вијест сигурно не би доспјела до насловне странице Газете и Спорта, да се неки посленик за односе са јавношћу није досјетио бесплатне рекламе преко пласирања вијести, што је много мање некултурно од спам мејла, а и […]

уторак, октобар 16, 2012 / 18:47

Фронтал његује добар наслов, вијест о побједи Високе школе ПЕП Београд над Загребачким ФЕР-ом, објављујемо само због њега.

Ова вијест сигурно не би доспјела до насловне странице Газете и Спорта, да се неки посленик за односе са јавношћу није досјетио бесплатне рекламе преко пласирања вијести, што је много мање некултурно од спам мејла, а и користи.

Дакле, иде вијест, наслов је изворан:

Студентски фудбалски тим Високе школе за пословну економију и предузетништво (ПЕП) из Београда, у финалу међународног турнира ЕуроБелгрејд (2012, победио је тим Факултета за електротехнику и рачунарство из Загреба резултатом 6:4. У изузетно напетој утакмици, студенти ПЕП-а одбранили су образ Београда и другу годину за редом сачували прехар турнира ЕуроБелгрејд у Србији.

Гости из Загреба у полуфиналу су поразили домаћине турнира ФОН резултатом 1:0, док је ПЕП до финала стиго победом над факултетом ДИФ са 2:1. Поред тимова из Србије и Хрватске на турниру су учествовале и екипе из Црне Горе, Шпаније и Алжира.

Студентска екипа ПЕП-а најнаграђиванији је студентски фудбалски тим Србије на међународној сцени у последње две године. Прошлогодишњи освајачи турнира ЕуроБелгрејд, ЕуроМилан, ЕуроЕсаде у Барселони и Менаџеријаде у Будви спремају се да у децембру учествују на међународном универзитетском турниру у Риму.

Информативна служба ВШ ПЕП
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *