Строс-Кан савјетник у Влади Србије?

Лист Данас пише да је стручњак из иностранства, чији долазак на мјесто савјетника у Влади Србије најављује Вучић, заправо бивши директор ММФ Доминик Строс-Кан. Лидер напредњака Александар Вучић на сједници Главног одбора странке у петак поменуо је могућност да један странац добије битну фукцију у реконструисаној Влади Србије, сазнаје Данас из извора блиских СНС. Како […]

уторак, 30 јула, 2013 / 11:22

Лист Данас пише да је стручњак из иностранства, чији долазак на мјесто савјетника у Влади Србије најављује Вучић, заправо бивши директор ММФ Доминик Строс-Кан.

Лидер напредњака Александар Вучић на сједници Главног одбора странке у петак поменуо је могућност да један странац добије битну фукцију у реконструисаној Влади Србије, сазнаје Данас из извора блиских СНС.

Како је Данасу потврђено у обавјештеним изворима, тај стручњак из иностранства, за чије име је Вучић поручио да ће "бити права бомба" јесте Доминик Строс-Кан, бивши директор ММФ.

Упућени извори Данаса тврде да би ангажовање бившег директора Међународног монетарног фонда била велика добит. Постоји намјера и да се у Министарство привреде доведе "угледни британски стручњак".

Подсјетимо, француски тужиоци су прије три дана саопштили да ће Строс-Кан бити изведен пред суд по оптужбама за подвођење.0 КОМЕНТАРА

  1. Напредњаци….удружење комлетних идиота, до недавно су пљували по Динкићу, па га узеше за министра, заклињали се у Русију и Бјелорусију, па сад посташе лауреати проевропских признања, писали оптужнице против проводилаца новог свјетског поретка и финанскијских аждаја, а сад Штрос Кан као савјетник……….па гдје су ини гробарски стручњаци који су обећавали бољитак.
    Занима ме само, хоће ли Штрос Кан бити надређени или подређени гувернеру Јоргованки,хахаха,т.ј. хоће ли бити изнад или испод ње, Јоргованка таман личи на просјечну собарицу.