14:14 Пале, Мркоњић, Бања Лука: МУП РС подносио пријаве о кривичном дјелу "непоступање по здравственим прописима за вријеме епидемије"14:06 Бијељина добила новог прволигаша, Мићо части са 5.000 КМ13:41 Паралелна стварност и у ваше име: Џаферовић пише предсједнику Азербејџана и криви Јермене13:13 Јавио се спонзор: Ердоган каже да је вријеме за окончање јерменске окупације13:07 Њујорк Тајмс напада Трампа да није платио порез 10 година, он каже да су фејкњузери13:03 Министарство одбране Азербејџана пријети Јерменији "одговарајућом акцијом одмазде"12:53 Непрактичност азбукоубиства: Б или В?12:43 Дарко Ристов Ђого: Још двије цртице о Српству, небесима, етносу, етосу и Црној Гори12:35 Гради се нови мост у Рачи: Михајловићка и Поповић једини поменули Српску12:19 Коначно неко: Милош Ковић поднио пријаву против Николе Самарџића због одобравања геноцида над Србима

Строс-Кан савјетник у Влади Србије?

Лист Данас пише да је стручњак из иностранства, чији долазак на мјесто савјетника у Влади Србије најављује Вучић, заправо бивши директор ММФ Доминик Строс-Кан. Лидер напредњака Александар Вучић на сједници Главног одбора странке у петак поменуо је могућност да један странац добије битну фукцију у реконструисаној Влади Србије, сазнаје Данас из извора блиских СНС. Како […]

уторак, 30 јула, 2013 / 11:22

Лист Данас пише да је стручњак из иностранства, чији долазак на мјесто савјетника у Влади Србије најављује Вучић, заправо бивши директор ММФ Доминик Строс-Кан.

Лидер напредњака Александар Вучић на сједници Главног одбора странке у петак поменуо је могућност да један странац добије битну фукцију у реконструисаној Влади Србије, сазнаје Данас из извора блиских СНС.

Како је Данасу потврђено у обавјештеним изворима, тај стручњак из иностранства, за чије име је Вучић поручио да ће "бити права бомба" јесте Доминик Строс-Кан, бивши директор ММФ.

Упућени извори Данаса тврде да би ангажовање бившег директора Међународног монетарног фонда била велика добит. Постоји намјера и да се у Министарство привреде доведе "угледни британски стручњак".

Подсјетимо, француски тужиоци су прије три дана саопштили да ће Строс-Кан бити изведен пред суд по оптужбама за подвођење.0 КОМЕНТАРА

  1. Šta će direktor mmf Srbiji?Što nisu uzeli nekog iz privrede a ne bankare.Ovim samo navlače bjes zapada.

  2. Sad dakle otvoreno MMF-ovci preuzimaju vladu. Do sada su ekonomske ubice iz MMF-a provodile ekonomskui šok-terapiju kroz privatizaciju. Sa Stros-Kanom MMF direktno namerava da srbijankoj privrdi zada završni udarac od kojeg ni jedna privreda u svetu nije ostala na nogama.

  3. Напредњаци….удружење комлетних идиота, до недавно су пљували по Динкићу, па га узеше за министра, заклињали се у Русију и Бјелорусију, па сад посташе лауреати проевропских признања, писали оптужнице против проводилаца новог свјетског поретка и финанскијских аждаја, а сад Штрос Кан као савјетник……….па гдје су ини гробарски стручњаци који су обећавали бољитак.
    Занима ме само, хоће ли Штрос Кан бити надређени или подређени гувернеру Јоргованки,хахаха,т.ј. хоће ли бити изнад или испод ње, Јоргованка таман личи на просјечну собарицу.

Оставите одговор