Стране војске ушле у Сирију

У Сирију је ушла војска Катара и Велике Британије, јављају израелски медији, позивајући се на информисане изворе. Према њиховим подацима стране војске се налазе у области града Хомс – једног од главних бедема опозиције. Оне не учествују у ратним сукобима, већ играју улогу савјетника побуњеника. Артиљеријска ватра и бомбардовање Хомса се наставља већ пети дан. […]

четвртак, фебруар 9, 2012 / 16:42

У Сирију је ушла војска Катара и Велике Британије, јављају израелски медији, позивајући се на информисане изворе.

Према њиховим подацима стране војске се налазе у области града Хомс – једног од главних бедема опозиције. Оне не учествују у ратним сукобима, већ играју улогу савјетника побуњеника.

Артиљеријска ватра и бомбардовање Хомса се наставља већ пети дан. У самом граду се пуца по улицама. Стотине људи је погинуло, већина су цивилни становници.0 КОМЕНТАРА

 1. Sad da vidimo Ruse koliko su jaki u djelima, jer malo je epizoda s Gruzijom.(tokom 90-ih su toliko poniženi tako da ona epizoda s gruzijcima djeluje tako sitno u pokazivanju „zuba“ amerima.)
  Hoće li i ruska vojska poslati svoje trupe da igraju ulogu savjetnika sirijske vlasti.

 2. Већ су они тамо! 😉

  СТОП енглеско-катарско-америчкој агресији на суверену и међународно признату земљу!

 3. Ma, ex… Ti to likuješ? Jadni narod bilo gdje instrumentalizovan od budala u čijim je rukama. Bilo gdje.
  Koliko li bi nas sada bilo da smo bilo da nismo imali takve idiote koji su nas gurali u propast. Narod Sirije nije kriv što ga vodi ovaj sad, narod Irana nije zaslužio takvu odvratnu vlast. Ali, ne misliš li da „dušebrižnici“ njihovih naroda ne mogu u svakom momentu, kada god to zažele da se riješe tih vladara? Ili, je njima cilj uništenje i naroda i države?. Zar se nisu mogli riješiti Gadafija , kao recimo Bin Ladena, da ne diraju Libiju, da je ne uništavaju? Moj ex, mi smo bili cilj uništavanja , a ne vođe naše , jer su ih oni i doveli da nas nasuču. Njih su mogli da se riješe uvijek, kao što su i radili , samo kada su nas i zemlju uništili.

 4. Башар је у праву, тзв опозиција је први амерички ешалон окупације Сирије!
  тзв арапска лига је голо говно, америчка продужена рука, све док у њој саудијска арабија води главну ријеч!
  Све је ово уперено против Ирана и ту ће копља да се ломе, јбг француска је ријешила своју унутрашњу кризу, тако што је окупирала Либију и поклопила њихове нафтне резерве, ко ће из овог лова на нафту изаћи као побједник, тек ћемо да видимо, само овдје су директно угрожени руски интереси!

  Успут, наш тзв предсједник, предсјендик снсд-а се својски труди да се нађемо контра руских интереса!

 5. Nemaju Rusi posebnog interesa… Bolje im je da iskoriste ove nove antiislamske tendencije da zaokruže svoju teritoriju i riješe se problema u svojoj okolini i unutrašnjosti.

  Treći svjetski rat je krenuo prošlog proljeća – judeohrišćanska koalicija protiv islama. Baš kao u Tribal Wars i sličnim strateškim igrama, ruke trljaju oni treći – žuti sa Dalekog istoka. :D:D:D

  P.S. Kad god mećem puno smajlija – ne shvataj te me pretjerano ozbiljno. :D:D:D

 6. ex-1978, 10.02.2012. 10:32:21

  Чини ти се, јбг ипак су овдје Рује стале на Башарову страну потпуно, за разлику од оног пуштања низ воду Гадафија, јбг Гадафи је сам себе покопао састанчењем са саркозијем, берлсуконијем и оном британском овцом.

  Да Башар није добио С-500 систем, до сад би га нато авијација збрисала са лица земље, а кад Руси то неком дају, онда стоје иза њега 100%.

 7. Е мој Рамо, доживио си нокаут, па те админ спасава спрдње на фронталу бришући моје коментаре.

  Бар да ме админ.опомену. А ја цитирао Дучићевог лауреата.
  И упоредио са оним што је радио у пракси.

 8. Ево ја ћу ти објаснити, СПО. Ти откако си се појавио овде, пишеш изузетно глупаве коментаре. Има глупавих коментара који су смијешни, и глупавих коментара који су досадни. Твоји коментари су глупави и досадни. Не би ме чудило да су се сами избрисали.

 9. Веља брате, додај ми то сикирче да овог ороза спремим у кешке.
  Видиш да болесник слави што су његови британци ушли у Сирију.
  Администрација, алал вам и кешке и ороз и све у пм. гдје су моји коментари, оставите ово „кравље лудило“ да халуцинира по порталу?

 10. Ево шта каже вијест изнад за „стране војске“: …“Оне не учествују у ратним сукобима, већ играју улогу савјетника побуњеника.“…

  Даклем, „играју улогу“, не учествују! Исто као и неки другови чланови редакције Фронтала који НЕ учествују у предизборној кампањи, само играју улогу, или НЕ учествују у расправама, препуцавањима и надимањима по Фронталу… Само људи играју улоге.:D;)

 11. Веља Сикирица, 10.02.2012. 14:44:56
  Е, добро си му рекао 😀

  Али ја њему не замјерам, добар је Симо, само му цуко капу носи 😀

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *