Стевандић: Ваш глас је важан

За Бољу Бања Луку потребна је већа излазност на изборе, поручио је данас кандидат за Српске демократске странке за градоначелника Бањалуке, Ненад Стевандић. Од величине излазности зависи напредак Бања Луке. Изађите и гласајте за боље људе и Бања Лука ће сигурно бити боља! – каже се у саопштењу, уз који је стигло и пар предизборних […]

петак, октобар 5, 2012 / 18:55

За Бољу Бања Луку потребна је већа излазност на изборе, поручио је данас кандидат за Српске демократске странке за градоначелника Бањалуке, Ненад Стевандић.

Од величине излазности зависи напредак Бања Луке. Изађите и гласајте за боље људе и Бања Лука ће сигурно бити боља! – каже се у саопштењу, уз који је стигло и пар предизборних карикатура:0 КОМЕНТАРА

 1. Иванић застава свих боја…штета протраћеног времена, а неискориштеног знања у економији!
  Стевандић би могао бити сензација ових избора и побједник у БЛ!

 2. Маске су попадале, маце су репове подизале, и сад иде кајлање!
  Поредак је јасан
  1.др Ненад, 2 Бивши предсједник Чавић и 3. Гаврановић

  Након славља , ревизија, па биће и суданија, ѕа „крадуцкање“!

  Нема више претршавања, као на прошлим предсједничким, Млађо је само сметао Огњену.

 3. Свака част на креативности, само
  на овим изборима Док Стевандић је тај који подмеће ногу Чавићу и то је свима јасно

 4. Sedamnaest godina je prošlo od rata. Kako jedan pametan čovjek napravi paralelu, ova 2012-a mu dođe nešto kao 1962-a. Struja dolazi u sela, fabrike se prave, puno se radi i gradi. Isto kao danas.

  Dobro, ne baš isto. Šta je onda isto, ili bar slično? Pa ne baš puno toga. Zapravo jako malo.

  E da, isti su likovi oko nas. I tamo nekih poratnih ’90-ih bio je dobri vojnik Perica i još bolji dečko koji obećava, pa se pojavio reformista i vizionar, bio je tu i poneki profesor. Pojavili se oni tako, doduše, uz pomoć prijatelja, ali i prijateljstvo se gradi, baš kao i fabrike.

  Ali, ne lezi vraže, upalim ja TV prije neki dan, kad opet Perica, i dečko koji obećava, i vizionar je tu, pa i profesor. Gledam, ne vjerujem, rekli su mi da vremeplov ne postoji. Ko tu koga laže, pitam se!

  Gledam onog mog klipana, tu je on negdje slično godište, baš je došao na svijet kada je Biljanino vrijeme počelo da prolazi. Mlad, lijep, stasit, obećava, baš kao i Srpska. Razvio se on, baš kao i Srpska. Dobro, ne baš isto, on ima oca i mater, nema senat, ali zato na primjer ima svoj porodični grb. Ali zato puno tog drugog nema. Nema na primjer ono četvrto ministarstvo, baš kao i Srpska, što možda i nije neki problem, ne može se sve imati u ova teška vremena. Uostalom, kao što reče jedan od komentatora na portalima, kako bi ga i imao kad su Dejtonom upisana samo tri!?
  Nego, da se vratimo na naše dobre vojnike. Gledam i ne vjerujem. Pa poredim. Pa odem da ohladim glavu, uzimam šampon, utrljavam, jer ja to zaslužujem. Mislim o tim likovima. Sjetim se gdje smo bili prije sedamnaest godina i vidim gdje smo sada. I pitam se da li smo mi normalni!

 5. Чини ми се да су се ови Стевандићеви памфлетићи појавили у самој завршници кампање. Лоши су и глупи. Из њих се јасно види и чита да су најмање усмјерени против есенесдеа. Само потврђује чињеницу да је циљ његове кандидатуре било одвлачење гласова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *