Стевандић у Српском Сарајеву: Имамо план који подразумијева 25.000 радних мјеста

Уједињена Српска одржала је у уторак трибину у Источном Новом Сарајеву на којој су се представили кандидати за Народну скупштину РС у Изборној јединици осам. Трибини је присуствовао и предсједник УС др Ненад Стевандић.

среда, септембар 19, 2018 / 20:01

“Сматрамо да својим капацитетом националне политике и добрим представљањем у Сарајеву можемо бити много боље рјешење него што је то сада. Мислим да имамо и много боље и образованије људе који могу да РС повуку напријед”, рекао је Стевандић.

Додао је да ће се залагати за стабилну националну и економску развојну политику, истичући да су то“двије ноге” на којима ће чврсто стајати Република Српска.

Он је додао да ће доласком на власт патриотског блока бити отворене све линије са Републиком Српском, сваким градом, те да ће бити отварана нова радна мјеста, инвестирано у нове туристичке, производне, енергетске, потенцијале, али и у ИТ сектор и модерне технологије.

“Осим националне политике, наш други правац је економија. Развојем економије ми побољшавамо национални производ, могућност да се боље бранимо и то је план енергије развоја који смо написали и који подразумјева 25.000 радних мјеста у реалном секотру”, рекао је лидер Уједињене Српске.

Стевандић је додао да је он био први који је тражио да се у Источном Сарајеву направи болница, те да је поносан што је та политика уродила плодом и што је направљена болница која ће подићи ниво здравствених услуга у регији.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *