Стевандић у Градишци најавио велику побједу Уједињене Српске

Завршни период предизборне кампање, Уједињена Српска је започела у Културном центру у Градишци, на којој је одржана завршна трибина и представљање кандидата за оба нивоа власти.

понедељак, 26 септембра, 2022 / 20:19

Грађанима Градишке представљени су кандидати за Народну скупштину Републике Српске, испред Изборне јединице 2, и кандидати за Парламентарну скупштину БиХ испред Изборне јединице 3.

Трбини је присуствовао и предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић. Стевандић је том приликом рекао да још од Избора деведесетих није ни једна странка имала раст током кампање као Уједињена Српска данас. "Са нашим растом расте и љубомора и покушаји да нам се нешто подметне, али само тиме додатно расте подршка. Наша побједа је неупитна, и имаћемо више мандата него што смо у почетку планирали. Хвала грађанима што вјерују Уједињеној Спској, а не онима што покушавају да нас заваде" рекао је Стевандић.

"У изборном штабу Уједињене Српске врви као у кошници, приводећи кампању крају спремамо се за њен најинтензивнији дио. Веома смо задовољни резултатима и слободно могу рећи да очекујемо велику и историјску побједу. Уједињена Српска има млад и способан тим који је вољан дати свој максимум за развој Републике Српске" изјавила је Јована Кодић, кандидат Уједињене Српске за Народну скупштину Републике Српске

Милан Петковић, носилац листе за Парламент БиХ изјавио је да му је циљ да се у Парламенту БиХ бори за Српску и њене интересе. " У Сарајеву мора да буде јединствена српска репрезентација коју чине искусни људи. У Сарајеву се Република Српска брани, а у Бањалуци се она гради,