Стевандић предсједник нове странке

Ненад Стевандић убудуће ће предводити нову политичку странку "Уједињену Српску”, која је синоћ у Бањалуци одржала конститутивну сједницу. За њене потпредсједнике изабрани су Слободан Нинковић, Маринко Драгишић и Марио Милановић. Стевандић каже да је политички циљ “Уједињене Српске” враћање традиционалним вриједностима. Њени кадрови ће, како је навео, бити бирани на основу стручности, умјесто служења партијској […]

субота, 12 децембра, 2015 / 21:58

Ненад Стевандић убудуће ће предводити нову политичку странку "Уједињену Српску”, која је синоћ у Бањалуци одржала конститутивну сједницу.

За њене потпредсједнике изабрани су Слободан Нинковић, Маринко Драгишић и Марио Милановић.

Стевандић каже да је политички циљ “Уједињене Српске” враћање традиционалним вриједностима. Њени кадрови ће, како је навео, бити бирани на основу стручности, умјесто служења партијској послушности и дневно – политичким интересима.

Свјесни да је на политичкој сцени Српске сукоб два супротстављена и подједнако лоша политичка блока, у Уједињеној Српској кажу да су спрмени да грађанима понуде нова рјешења. Спремни су, истичу, да буду и фактор помирења.

“Закључили смо да народ у Ррпублици Српској више нема времена да чека исход сукоба и препуцавања између СДС-а и СНСД-а. Да сви сматрају да постоји сукоб неуспјешних политичких елита које немају добре резултате. С друге стране немамо времена да чекамо хоће ли неко укинути или бранити Српску, да се са тим заврши, да се подвуче црта”, рекао је Ненад Стевандић, предсједник “Уједињене Српске”.

На конститутивној сједници изабрано је најуже руководство нове странке, док ће остали органи бити формирани у наредних пола године. Стевандић наводи, да ова странка до сада око 20 одбора и више од 2.000 чланова. Међу њима су и поједини одборници, који су у скупштине општина изабрани на листама других партија.

“Велики број одборника у Бањалуци, међу којима и Миленко Јаћимовић, као и у Челинцу одборници СДС-а и других странака”, истакао је Стевандић.

У Уједињеној Српској очекују, да дио њихове политичке странке постану и неки од актуелних посланика у Народној скупштини Републике Српске.0 КОМЕНТАРА

 1. Реално, човјек има капацитет, очигледно и велике везе у тајним службама.
  Ово о двадесет одбора ми личи на вријеме кад је СДС направио Иванићу партију у свим општинама за три мјесеца.
  Ово је тек почетак, на ово иду они из позитивне Српске, па могуће нека нова неборачка странка да парира оном ветеринарском техничару из Бањалуке.
  Иде ту још много других тајних прича?

  Једноставно речено,Додик зна знање.
  СДС је направио историјску грешку на Крајишнику.
  Ако нису могли дати да буде предсједник, нису га смјели подцијенити.
  Да га не набише на кур*ц, они исти који су га дочекали на Палама, данас би Стевандић био у СДС-у,не би му по удбиној наредби прелазили одборници-спавачи из СДС-а.
  Савез би био на власти на свим нивоима, а СНСД предпостављам дио заједничког наступа у Сарајеву.

 2. едноставно речено,Додик зна знање.
  СДС је направио историјску грешку на Крајишнику.
  Ако нису могли дати да буде предсједник, нису га смјели подцијенити.
  Да га не набише на кур*ц, они исти који су га дочекали на Палама, данас би Стевандић био у СДС-у,не би му по удбиној наредби прелазили одборници-спавачи из СДС-а.
  Савез би био на власти на свим нивоима, а СНСД предпостављам дио заједничког наступа у Сарајеву.
  Sory al moram ovo napisati a ti me ignorisi ako hoces.I sta bi se promjenilo da je i bilo sve tako kako ti kazes,,,

 3. Не одговарам на коментар.

  Реално,било би промјена људи,не би савез могао држати већину власти на локалу, власт у Сарајеву, столице и одборењ у НСРС и кукати.
  Не би муслимани имали Додика да на основу њега шиље кур*ц на Србима и Републици Српској, мислим да не би било ништа битно за привреду.
  Зашто, зато!

 4. Manje pakovanje, jači otrov.
  Mala srča , razbuca skupštinu.
  Nesta skupštine dok si rekao ronhil.
  Zapravo, odavno nje nema , kao što nema niti jedne institusije. Makar je postojala prividno, brojčano. Ali, Frtaljak je instrukcijama gromade razbi u paramparčad.

  Šta je sledeće na redu?
  Doduše, sve je porazbijano, ništa ne drži vodu, neka nam je Bog u pomoći.

  Rekao je Popovićev Milutin da mi nemamo većeg neprijatelja od samih sebe.

 5. Не желим да полемишем, ја само гласно размишљам, зато нека ми опросте остали коментатори.
  Реално Стевандић не може направити јаку странку, може доћи до два посланика уз туђе паре,дословце исто као Чавић кад су га ментори насукали да се поново активира.
  Стевандић више никад неће моћи бити ауторитет у политици, зато што је обиљежен као пребјег-папак, то се односи и на све остале политичаре који су пребјегли на државном и локалном нивоу.
  Медији ће ускоро због избора сахранити све пребјеге,велики са обије стране ће уништити њихове пребјеге на другу страну.

  Читао сам овдје понуде зелених Стевандићу, уз веома паметна објашњења.
  Могао је човјек као доктор прећи у зелене, ни један му родитељ и савјестан грађанин не би замјерио.
  Стекао би невиђену популарност и могао у НСРС поред своје национално одговорне политике амортизовати ударе на њега као пребјега, управо заступајући идеју и програм људи који би идеално са својом одговорном хуманом причом одговарали ангажману Стевандића.

  Мислим да је то урадио, да тих удара не би ни било.

  Тај би га визионарски политички потез у старту ставио међу пар најјачих српских политичара, са шансом да реално постане најјачи кроз постављање ПЛАТФОРМЕ ЗА УЈЕДИЊЕНУ СРПСКУ и окупљање свега што вриједи а није компромитовано, не би му то замјерили ни власт, ни опозиција.
  Овако остаје способан политичар, који је нажалост постао пребјег због страха и сујете руководства његове бивше партије.

  Али исто тако остаје за сва времена умјесто доктор-господин и доктор-хуманиста, доктор-пребјег из црних у црвене, ма ко шта шупљирао о одговорној националној политици.

 6. реално, 12.12.2015. 23:34:06

  “Ово је тек почетак, на ово иду они из позитивне Српске, па могуће нека нова неборачка странка да парира оном ветеринарском техничару из Бањалуке.“

  Овдје је мјесецима Лазаревић позивао Стевандића да му се прикључи . оа ме баш интересује како би Лазаревић реаговао када би сада њега позвао Стевандић код себе.

 7. Novinar Gordana Katana:

  Farsa zvana Nenad Stevandić

  Nejasno je zašto je navodno uljuđenom i okrenutom budućnosti SDS-u trebao jedan ultranacionalista. Zadovoljavanje Stevandićeve pohlepe opoziciju je koštalo gubitka pozicije gradonačelnika Banje Luke na posljednjim lokalnim izborima. A sada i poljuljanog broja poslanika u Narodnoj skupštini RS-a. Njegovo lamentiranje nad zaštitom srpskih nacionalnih interesa, papagajsko ponavljanje fraza Milorada Dodika o „izdajničkom i podaničkom djelovanju u Sarajevu Saveza za promjene“ samo su dobra maska iza koje se kriju dvije stvari. Prva su materijalni benefiti…..

 8. „Великаши, проклете вам душе…,

  Додуше ми и немамо великаше, осим ако се великаш не третира према габаритима, броју ципела мин(47), ваги(120кг), броју пождераних сарми,прасића..,

  Хоће ли се икада ова крваво стечена републичица престати доживљавати као ратни плијен сопствених самозваних вождића и остале гамади…,

 9. Жао ми је ја само коментаришем, не улазим у расправе.
  Врло интересантно размишљање по питању позива Стевандића Лазаревићу да му се прикључи.
  Можда би то било лично добро за Лазаревића?
  Био би то страховит тандем два супер јака политичара, можда и најпреспективнији тандем политичара истока и запада Републике Српске.
  Управо би Лазаревић без мрље на каријери и длаке на језику, могао амортизовати нападе на Стевандића као пребјега, кроз форсирања заједничке приче.
  Ипак не вјерујем да би Лазаревић прихватио због зелене приче, таман да му Стевандић нуди да буде предсједник, као што је Лазаревић нудио њему само да зелени преко њега уђу у парламент, како би добили прилику да докажу шта могу урадити?

  Можда буде нека коалиција-споразум, зависи о чему се ради?
  По називу Стевандићеве партије видим да му се прича своди на уједињење на стратешким стварима.
  О томе овдје Лазаревић пише више година, ове године је свима додијао на Фронталу позивајући на неопходни разум и слогу.

 10. Поновићу само да је за мене неспорно да неко има неспоразуме с руководством странке, напусти исту и формира неку нову партију. Спорно је да посланици Дуњић, Бањац и Стевандић гласају идентично као посланици владајуће већине, што је дијаметрално супротно од њихове предизборне приче. Да то не мора бити тако говори примјер потпредсједника ове странке, господина Маринка Драгишића, изузетно честитог човјека, који је стао уз грађане који су потписали петицију у Борику. Но, како је др Стевандић према мојој маленкости био човјек, ја се овдје морам зауставити, као некад покојни др Спајић Марко, посланик СРС РС: „Имао бих ја свашта рећи Божи, али бојим се да ме неће повести назад за Требиње.“ 😀

  Осврнућу се и на коментаре:

  http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/ljudi-koji-o-sebi-govore-u-trecem-licu-uplaseni-su-narcisoidni-i-skromnih-mentalnih-sposobnosti-61503

 11. Реално
  Свима је већ овде јасно да је рибар, реално и сутјеска Никола Лазаревић.
  Према томе у ком лицу, облику и времену ти пишеш под ником реално. У каквој си ти фази подвојености, пропадања са друге стране ума. Шта ти је човјече?! Једним ником позиваш Стевандића да ти пређе, другим ту идеју промовишеш као сјајан потез, а трећим анализираш и водиш дијалоге као неки посматрач са стране.
  Хоће ли ми неко ово мало растумачити, ја се запетљах сам са собом 😀

 12. ex-1978, 15.12.2015. 06:28:47
  Ma jok nema šanse da preskoči 5% na opštim izborima bez debele „moralne podrške“ onih koji su mu stranku i napravili ali to im nije ni bio cilj cilj je kao i naprednoj srpskoj da odlomi komadić opozicojskog izbornog tijela i to će im i uspjeti na prošlim izborima baja pobjedi zahvaljujući marginalcu Jovičiću i EPRSu ali sumnjam da će na ovim izborima i sam bog moći pomoći.Poslije će dok i par zaslužnih postati sineKURCI a ostali će po zasluzi izvisiti.
  Inače nezavisno od teme svaka čast ubo si u sridu po pitanju afere Novi grad sa onim pitanjem koji zakon je SIPA prekršila
  Nemam vremena da čitam zakone a nije mi ni struka ali pretpostavljam da nije nijedan i da ih je MUP RS pobio ili pohapsio da ne bi prekršio nijedan zakon imbislim da to nije slučajno tako postavljeno.
  onih koji su mu stranku i napravili

 13. Ником не одговарам, нити мислим да је то продуктивно.
  Не расправљам, износим чињенице.
  Тема је Стевандић.
  Чињеница је да су Стевандића истјерали из СДС, чињеница је да су тим себи учинили највећу штету.
  Чињеница је да су то неки други искористили.
  Чињеница је да је Стевандић и даље јак политичар, сад са новом партијом,одређеном подршком и хипотеком пребјега.
  Чињеница је да се могао сапрати преласком у зелене. Чињеница је да му је данас слична прича причи Лазаревића и зелених.
  Чињеница је да су зелени остали доследни опозиционом дјеловању, тзв. трећем путу гдје ће сад покушати да се углаве Стењвандићева, неке старе и новоосноване партије.

  Чињеница је да не можеш бити и власт и опозиција, да су зелени опозиција од оснивања, да указују дуже вријеме на грешке „савеза“,да поштују сваког ко води национално одговорну политику, да отворено критикују власт, да траже оставку владе од маја ове године због недостатка програма за привредни развој, да предлажу реална рјешења за излазак из политичке и економске кризе.

 14. Marko Aurelije
  Свака част на овом постављеном коментару и писцу текста!

  Да,много су гори и грлатији они који су остали овдје током рата, тобож у униформама, а својим мешетарењима сваке врсте наносили огромну штету и моралну и материјалну осталим часним борцима, и читавом народу.

  Такви су увијек били уз власт и око власти, они су данас, пензионисани, неки добили чак и станове,позапошљавали комплетне породице…,
  Овај провео читав рат у кафићу у соколском дому у Бањалуци.

  Далеко су часнији они који су одмах отишли.
  Бар нису одмагали!

  Свака власт је доживљавала Републику Српску као плијен који треба черупати, зато и јесте такав маћехински однос према истинским борцима, зато их и држе строго на дистанци, цијепају, завађају, киње…,

 15. Eксеру, шта је чудно кад је Предсједник РС увео „ајнесери“ стандард? Тада ниси реаговао.

  А ја очекујем реакцију др Стевандића као потпредсједника НСРС (предсједник је на боловању) на понижење те институције и урушавање дигнитета исте. Упркос закључцима НСРС СИПА данас хапси у Лакташима и Градишки, а да сви ћуте. Шта ако се заиста деси оно што сам наговијестио пред изборе, да СИПА хапси Предсједника Српске? Данас је то реалније него икад. Који је одговор? Како ће сви ови браниоци Додика на интернету узети пушке у руке? Да ли су спремни своју дјецу послати у рат за одбрану Додика? У одбрану институције Предсједник Српске?

  Мислим да би, чак и ако би партије снсд, днс и сп изгласале Доктора за потпредсједника НСРС, од њега било мудро да се повуче с те функције. Прво, показао би да није напустио сдс због фотеље. Друго, избјегао би чињеницу да га снсд изгласава. Треће, не би био трн у оку, јер је могуће да се СИПА, политички мотивисана, позабави и њим. Не вјерујем да имају било какве опипљиве доказе, али Дарко Бањац је на сједници јавно најавио ту опцију.

 16. Ne tako davno S.Vaskovic je pisao o „Hegelu“ – vidi ispod.

  NOVA AKVIZICIJA
  Stevandića mnogi danas doživljavaju kao «novu akviziciju» Srpske demokratske stranke, što je nonsens, jer je dotični kriminalac i ratni zločinac, (istina nepresuđeni), jedan od osnivača SDS-a u Krajini i osoba koja je prije rata i na samom njegovom početku žarila i palila Banjom Lukom (u bukvalnom smislu te riječi) i odlučivala o životu i smrti mahom nesrba, ali i pojedinih Srba. Od tada do danas on je prešao dug put – preko «lidera» sopstvene strančice, člana kombi partije Nikole Špirića (za Banju Luku i Krajinu), člana kombi partije Predraga Lazarevića (Srpska stranka), lažnog političkog analitičara

 17. drazen78bl, 16.12.2015. 18:49:48

  “Упркос закључцима НСРС СИПА данас хапси у Лакташима и Градишки, а да сви ћуте.“

  Ниси у праву. Није НСРС донијела закључак да је на територији РС забрањено хапшење осумњичених за ратне злочине, него да се то мора радити у складу са законом и благовременим обавјештавањем МУП-а РС.

  Уколико би МУП РС спријечио СИПА да хапси те осумњеченике био би оптужен за заштиту ратних злочина, а то је и циљ наредбодаваца (СДА), а циљ извршилаца (СДС) је да на овај начин покушају доћи на власт у РС.

  “Шта ако се заиста деси оно што сам наговијестио пред изборе, да СИПА хапси Предсједника Српске? Данас је то реалније него икад. Који је одговор? Како ће сви ови браниоци Додика на интернету узети пушке у руке? Да ли су спремни своју дјецу послати у рат за одбрану Додика? У одбрану институције Предсједник Српске?“

  Зар је потребно узимати пушке у руке? О чему причаш?

  Зар није лакше спровести истрагу о криминалу, прикупити доказе, подићи оптужницу, па онда направити суђење. И онда затвор, ако је крив.

  Међутим, овдје се дигла таква хампа као је истрага већ завршена, прикупљени докази, подигнута оптужница, направљено суђење, дата могућност жалбе на пресуду, само што се још гледа како ухапсити Додика, а да не буде жртава.

  Овдје од овога није урађено ништа, а министар безбједности прича као да је све ово урађено, а да је остало само да се ухапси одбјегли криминалац.

  У нормалној држави таквог министра би одмах смијенили, а у неким одвели и код чика доце.

 18. Симо, ниједан закон није прекршен и министар је информисан. Дакле, јавност је обманута, а НСРС злоупотребљема у моменту кад се истрага приближила врху пирамиде. Тек у том тренутку, а годинама се толерише селективно хапшење Срба. Дакле, још нико није сјео да разјасни те ствари, већ данас нова хапшења. На основу докумената и односа пресуђених Срба и несрба 50:1, неко ће писати историју. И закључци НСРС губе било какав значај, јер се ништа битно не би десило да су данас упали у зграду МУП Лакташи. И кад је прекинута свака сарадња, како су онда данас могли најавити? Никако.

  Шта ако сутра припреме хапшење Додика у Палати предсједника?

  И шта ако физичком силом покушају да га ухапсе, а њему подређене структуре одговоре силом? Да ли сте, заједно са својом дјецом, животима спремни бранити институције Српске?

 19. Истрагу о криминалу је (можда) лако провести, али у Српској један човјек контролише и законодавну, и извршну и судску власт. Већ је тужио сам себе и добиђе од својих послушника ослобађајућу пресуду, тако да ће и ону потенцијалну са нивоа Суда БиХ приказати као политичку и у циљу рушења институција Српске. Ја имам неки предосјећај да ће њега Бакир спасити (на другој теми објасних ти и зашто).

  Међутим, управо јесте поента да смо таоци чињенице да се криминал у Српској може процесуирати само са бх нивоа. Ако је неко мој лопов, хоћу ја да му судим сам, а не са комшијама које ми не мисле добро.

  Не заборави да је и Хитлерова власт све радила по законима! Наша власт је прилагођабала законе организованом криминалу. Ја никог не називам криминалцем прије правоснажне пресуде, па нећу ни Додика. Криминал је евидентан сваком иоле интелигентном, али не знам колико је тешко доказати. На крају, о томе су писали и твитали и Васић и Радојичић.

  Прије два-три дана поставих на фејсбуку Мектићеву најаву у смислу „само што нисмо“ и написах коментар: „Овако је и Бата Животиња Штефици Цвек најављивао секс, а на крају појео само батак из њеног фрижидера.“

  Симо, волио бих да се за Банку Српске и Бобар пресуди у Српској онима који су одговорни. Да је Српска имала снаге да сама казни злочинце из српског корпуса, не бисмо дошли у позицију да нас хашки и сарајевски инквизитори понижавају.

 20. drazen78bl, 16.12.2015. 21:32:54

  “Симо, ниједан закон није прекршен и министар је информисан.“

  drazen78bl, 16.12.2015. (на другом посту)

  “Ако су локације крили, а објаснили су да јесу, онда је јасно да нико и не тврди да су најавили локације“

  Договори се са собом да ли је министар информисан или није, па да наставимо дискусију.

 21. Штитити институцију предсједника Републике Српске значи не дати неком из Сарајева, таман да су све Срби, да покуша хапсити предсједника.
  Без обзира на Закон, доћи у фантомкама и напасти предсједника Републике Српске, значи ударити на саму бит, односно на највиши симбол државности српског народа.
  НЕКЕ НАШЕ ПОЛИТИЧКЕ СНАГЕ КОЈЕ НА ТАЈ НАЧИН ВИДЕ РЈЕШЕЊЕ ПРОБЛЕМА ТРЕБАЛИ БИ СТАВИТИ ПРСТ НА ЧЕЛО И ЗАПИТАТИ СЕ ШТА ЗНАЧИ ИМАТИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ И ПРЕДСЈЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ.
  ПОСЛЕ ТОГА СТАВИТИ НА ВАГУ КОЛИКО СУ ОНИ УЧЕСТВОВАЛИ У ЊЕНОМ СТВАРАЊУ, ДА БИ МОГЛИ НЕПРОМИШЉЕНОШЋУ ДА ЈЕ УРУШАВАЈУ И ПОНИЖАВАЈУ?

  Постоје надлежности и процедура регулисана законом за свакога, па и предсједника Републике,али постоји нешто испод чега не може српски народ.

  Неко паметан је давно рекао да нема нерјешивих проблема,да увијек има рјешења, па и за такав евентуални случај.

  Процедура, као и свака процедура.

  Овјери надлежни орган(у овом случају Суд БиХ) копије доказа које му је доставило тужилаштво БиХ, пошаље их службеном поштом Суду Републике Српске,ако треба обавјесте јавност да су доказе послали,мада би то био правни нонсес(имају и други начини да јавност сазна), остало је на органима у Републици Српској.

  Значи,даље је на нама да мислимо о нашој држави ако су докази необориви, односно да покажемо да је Република Српска правна држава.
  Нико није и не смије бити изнад Закона.

  Није Република Српска ничија прћија,другим ријечима речено, није ни институција предсједника Републике Српске ничија прћија, од садашњег предсједника Републике, до његових политичких противника,па да се са њом играју.

  Ако до тога дође, ријешићемо ми то сами у Републици Српској,имамо ми Скупштину, имамо остале органе и памет да то завршимо елегантно,све у складу са Уставом и законима Републике Српске,радићемо тако да сачувамо дигнитет те најважније институције и из такве несрећне ситуације изађемо много јачи и јединственији.
  То је тако логично и једино исправно.

  Крив сам што износим чињенице на посту о Стевандићу,слиједио сам ток коментара, извињавам се читаоцима.

 22. Реално,

  можеш да паламудиш, све остало 0. Изгледа да су се баш потрудиле ове тајне групе и појединци да те дезавујишу.

  Стевандића одговорише од твоје идеје, шта ли је следећи корак?

  Чувај се ти њих!

 23. Niti mi imamo Srpske, niti pameti jer ludost hara ovom napaćenom zemljom, niti institucija niti poštujemo zakone i ustav. Sve je to spakovano u jednoj gromadi na koju je sjela troglava aždaja i koja vatrom prži sve odreda i svakoga odreda ko nije iz zmijskog legla.

  Hapsite sve lopove i kriminalce, makar to bio moj rodjeni sin ili brat, ili ja.

  Zar ne?

 24. Симо, молим те да останеш коректан и не подваљујеш да ја са собом нисам сагласан.

  Закон није прекршен и министар је добио информацију о акцији, не и о локацијама. Нема ту „или – или“. Неспоразум је ријешен. Само остаје несклад у прогону злочинаца, па и криминалаца.

  Ево теби прилике да јавно од СИПА-е затражиш да испита улогу Бакира у довођењу муџахедина, атентату на Халиловића и пљачку у УИО. Ако нећеш ти, прилика је др Стевандићу и другим политичким лидерима да покрену у јавности та питања и да Бакира, јунака мрачних времена из још мрачнијег вилајета отјерате на сметљиште историје. Јучерашње свједочење у Хагу и његов одговор вам иду на руку. Са Босићем будите браћа, а Бакира удрите! Ако сте за српско јединство. Ви радите обрнуто.

 25. Дражене,

  Стварно ми ниси јасан.

  Лукач је рекао да је СИПА упала ненејављена у МУП Нови Град.
  Исто вече је Мехтић рекао да то није истина и да је СИПА најавила претрес МУП-а.

  Сад ти тврдиш да Мехтић говори истину, а да Лукач лаже, а слажеш се да локација није најављена.

  Прича о томе је ли СИПА дужна да се најави или није је други пар опанака и о томе можемо расправити на другом посту. Овдје је тема Стевандић и на неки начин његова улога у новоградским догађајима.

  Ових преко стотину коментара је имало за тему који министар говори истину о томе да ли је претрес МУП-а најављен или није.

 26. Симо, основни је проблем у чињеницу да си у почетку говорио да нема дописа уопше, а касније тек убацио причу о локацијама.

  У суштини, мислим да дијелимо мишљење да СИПА не треба да менајављено упада у просторије МУП РС. Дијелимо вјероватно и мишљење да се треба договорити и баланс у процесуирању ратних злочина, само ја немам моћ као ти да утичеш на српске лидере да то питање ставе на сто. Не смијете ни да покренете три питања везано за Бакира, која поставих. Кад то урадите, ја ћу аплаудирати.

 27. drazen78bl, 17.12.2015. 15:37:36

  “Симо, основни је проблем у чињеницу да си у почетку говорио да нема дописа уопше, а касније тек убацио причу о локацијама.“

  Није тачно. Ја никада нисам рекао да има или нема дописа. Ја сам само тражио да се тај допис објави, ако постоји.

  Што се тиче локације, Лукач је говорио да локације нису најављене, Мехтић говорио да јесу.

  Ти, ја и Лукач се кажемо да нису, Мехтић да јесу и ти онда опет вјерујеш Мехтићу.

 28. Твој спин да је Мектић помињао локације, друже Рајко, провидан је, јер је преко медија стигло обавјештење да је Суд БиХ наложио да остану тајна, јер су сумњали да МУП РС скрива доказе, Ти се ухватио локације као пијан плота умјесто да тражиш фоказе за тако тешку оптужбу на рачун МУП РС. Ја нисам видио да је нико од наших тужио налогодавце који су тешко оклеветали и оптужили МУП РС. Шта чекате?

  Kaд ћете изаћи из бх институција и сарадњу условити равнотежом у процесуирање за ратне злочине? Зашто нисте то у радили у моменту Додикове највеће моћи, кад је он био оно што је сад Бакир?

 29. Da su pametni, kao sto nisu, stevandic, tadic i radojicic bi mogli rasturiti i sds i snsd, za sta je krajnje vrijeme. Dok se ne rasture ova dva politicka karcinoma ovdje nema napretka. Naravno, tu mislim i na metastaze u obliku pdp, dns, sps, nds i ostali tumorcici. Dok se stvari ne resetuju, pa makar i sa ovim starim „mladim“ kandidatima nema naprijed. Nisu bitni ljudi, bitni su procesi….

 30. @podv0r

  Искуство нас учи да су ти процеси у овом непросвјећеном народу све го лични интерес. Најбитнији су људи.

  Нема друга Рајка. Насикирао се без разлога. Инстикт ми говори да ће управо Бакир на нивоу Тужилаштва и Суда БиХ заштитити Додика и још увести СНСД у власт на бх нивоу. Тако да друг Рајко алиас Симо мема разлога да се форсира у три смјене. Опуштено!

  Него, да видимо ко је храбар да директно љуљне Бакира, позове га на повлачење из политике, а правосудне институције позове да истраже Бакирову улогу у довођењу муџахедина и давању пасоша, везама са „шевама“ и атентатом на Халиловића, пљачком у УИО?! Читају ово и ови који не ваде Бакира из уста и ови који су с њим у коалицији. Чизају и Додику блиски људи.

Оставите одговор