Стевандић: Нисмо само средње рјешење, већ и опомена за два лоша концепта

Предсједник странке Уједињена Српска Ненад Стевандић изјавио је синоћ на Хан Пијеску да је Република Српска највећа побједа Срба у 20. вијеку, упозоривши да политичке страсти, сукоби и "зла крв међу браћом" ремете опстанак и развој Републике Српске. "Када је угрожена српска слога, онда су угрожени и темељи на којима почива српски народ", рекао је […]

недеља, 28 фебруара, 2016 / 07:42

Предсједник странке Уједињена Српска Ненад Стевандић изјавио је синоћ на Хан Пијеску да је Република Српска највећа побједа Срба у 20. вијеку, упозоривши да политичке страсти, сукоби и "зла крв међу браћом" ремете опстанак и развој Републике Српске.

"Када је угрожена српска слога, онда су угрожени и темељи на којима почива српски народ", рекао је Стевандић.

Он је нагласио да је идеја српског уједињења и сарадње најстарија, али најмање остварена идеја.

"Не мислимо да је странка Уједињена Српска ту само средње рјешење, већ и опомена за два лоша концепта – економског у Српској и националне политике Савеза за промјене у Сарајеву", рекао је Стевандић на трибини под називом "Куда иде Република Српска?".

Он је додао да ова странка заступа развој локалних заједница, на чему се заснива стратегија развоја Републике Српске, те да цијели тим ове странке ради на овом пројекту, који ће бити ускоро представљен.

Према његовим ријечима, мора бити донесена стратегија локалног економског развоја.

Стевандић сматра да Влада, као сервис локалних заједница, треба да даје подстицаје и субвенције за њихов развој, те да олакшава процедуре.

На трибини је говорио и потпредсједник ове странке Синиша Новаковић, који је и предсједник Иницијативног одбора за Хан Пијесак.0 КОМЕНТАРА

 1. „Не мислимо да је странка Уједињена Српска ту само средње рјешење, већ и опомена за два лоша концепта – економског у Српској и националне политике Савеза за промјене у Сарајеву“, рекао је Стевандић на трибини под називом „Куда иде Република Српска?“.
  ——————————————
  а даље вјероватно слиједи…“ економски проблеми и криза су свугдје у свијету па тако нисмо ни ми имуни, корупције и криминала има свугдје,, убистава има свугдје, све је то нормално…,али ови издајници и Бакирови Срби су непревазиђена рак рана Републике Српске“.

  С обзиром на блиједо и тромо, скоро никакво дјеловање опозиције, бојим се да чу се и ја временом навући на ону – 100Х поновљена лаж, постаје истина.
  А они раде ли раде!

 2. -Kako ću prepoznati lošeg od dobrog čovjeka?

  Pokaži mu groš i kaži da će biti njegov:

  – ako udje u kuću u kojoj ima najviše djece u selu i otme hljeb kojeg im je majka umijesila od poslednje kile bašna u kašunu,

  -ako se šepuri u maskirnnoj uniformi po Sokolskom domu dok momci iz njegovog sela ginu na ratištima

  -ako se iskreno uživi kao glavni junak u dokumentarcu Trojanski poni

  -ako vidi lopova koji koji je pljačka sve njegove bivše seljane, i sadašnje sugradjane, i ako zbog kocke šećera s kojom ga lopov podmiti ne samo da ne viče:držite lopova, nego mu čuva stražu i zagovara domaćina dok lopov ne počisti kuću grabovom metlom

  -ako mu je nadimak papak….

  e, oni koji zarade groš, to su neljudi, za razliku od ljudi koji se rukovode riječima majke Jevrosime:
  Bolje ti je izgubiti glavu nego svoju ogriješiti dušu.

  .

  -Ako

Оставите одговор