Стевандић добио Мектића на Суду

Политичари говоре свашта, поготово Драган Мектић, но ријетко до јавности дође епилог о тужбама. Уједињена Српска шаље саопштрење без обзиљнијих детаља око самог судског процеса.

уторак, 5 новембра, 2019 / 20:30

ПРЕДМЕТ: САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Након одржане главне расправе којој су претходила вишеструка одгађања и одуговлачења поступка од стране Драгана Мектића, Основни суд у Бањалуци је донио пресуду којом је утврђено да је Драган Мектић без икаквих  доказа и чињеница заснованих на одлукама надлежних институција, износио бројне неистине и увреде на мој рачун. Ја, моја породица, пријатељи, сарадници, институција у којој радим и политичка  организација којој припадам,  претрпјели смо и још осјећамо последице  дискредитације и таргетирања које су произвеле овако пласиране лажи, клевете и увреде.

Искрено се надам да ће ова пресуда у будућности допринјети коректнијој комуникацији међу супростављеним странама у јавности  и довести до  избјегавања увреда и свјесно пласираних лажи у циљу да се било ко дискредитује или понизи. У супротном важно је да се зна да надлежни органи неће допустити некажњено угрожавање угледа, части, личног и породичног  мира и интегритета било које особе која се нађе на мети свјесно пласираних лажи, клевета и увреда.

 Др Ненад СтевандићОставите одговор