Стевандић: Боље добити два моста паметном политиком, него деструктивном изгубити оба

"Суштина је да пробошњачка политика не жели мостове. Онај мост у Братунцу опструишу иако је направљен , Пељешачки мост желе спријечити да се гради, за Градишку или Свилај баш их брига, рекао је предсједник Уједињене Српске, Ненад Стевандић.

четвртак, 18 јула, 2019 / 14:31

Стевандић је затим додао:

То је једна врста ксенофобије која иде ка самоизолацији и лошим односима према Србији и Хрватској, али и према Кини која гради Пељешачки мост. Ми сматрамо да је рјешење градити мостове и паметним односом Хрватску наводимо да гради онај у Градишци преко подршке оном у Пељешцу.

Ваљда је боље паметном политиком добити два моста него деструктивном политиком изгубити оба. Уједињена Српска сматра мостове потребним јер повезују људе и утичу на развој и ту објективно нема мјеста за опструкцију. То разумије и већина народа Републике Српске и наша политика јесте подршка тој великој већини која нас је и изабрала."8 КОМЕНТАРА

  1. Буди паметан!
   Најздарвији је Васић,мислим физички.

 1. Не пише се Стевандићу „Пељешачки мост“, како пишеш ти, или још горе да буде ако ти је то урадио твој портпарол у саопштењу.

  Пише се „пељешки мост“, или најправилније, све ако нећеш да погријешиш јер нер знаш како је пртавилно, онда прилагодиш текст у реченици и употребиш термин „мост на Пељешцу“.

  Јебем вам,-ти учитељицу, а јебем учитељицу и оном Шарцу, коњу од сина мајке Јевросиме, оном који овдје пласира дневно тону глупости.

  П.С. Не могу се отети утиску да овдје има пар коментатора-ботово, (двојица се издвајају) оних којима је 500% отац, не дрот, него дротина, наравно, нема везе да ли му је ћаћа дрот, или му је бабо дрот.

  Види се да им је мозак у винкло, само не знам како их више не „заболи глова“, сунце им јебем тупаџијско.

  1. :-)))
   Da..i meni to zasmetalo..ono..kontam ljudima valja raditi posao bota, sve je to OK..posao kao posao..
   Ne ulazeci dublje u kvalitet komentatora na Frontalu (koji je nazalost opao godinama), nezamislivo je slati na botovski rad ovako plitkoumne likove poput topuza i slicnih njemu
   Pa dajte malo ljudi, ne vrijedjajte Frontalovce.. Ima nas svakakvih ovdje, nema price..ali nema nas plitkih ovdje