Стевандић: Боље добити два моста паметном политиком, него деструктивном изгубити оба

„Суштина је да пробошњачка политика не жели мостове. Онај мост у Братунцу опструишу иако је направљен , Пељешачки мост желе спријечити да се гради, за Градишку или Свилај баш их брига, рекао је предсједник Уједињене Српске, Ненад Стевандић.

четвртак, 18 јула, 2019 / 14:31

Стевандић је затим додао:

То је једна врста ксенофобије која иде ка самоизолацији и лошим односима према Србији и Хрватској, али и према Кини која гради Пељешачки мост. Ми сматрамо да је рјешење градити мостове и паметним односом Хрватску наводимо да гради онај у Градишци преко подршке оном у Пељешцу.

Ваљда је боље паметном политиком добити два моста него деструктивном политиком изгубити оба. Уједињена Српска сматра мостове потребним јер повезују људе и утичу на развој и ту објективно нема мјеста за опструкцију. То разумије и већина народа Републике Српске и наша политика јесте подршка тој великој већини која нас је и изабрала.“8 КОМЕНТАРА

 1. ОРЛ а хебу га замјенице.
  Мој , твој , његов , … , наш , …
  Сви ти мостови су у НДХ. Ако нису , бити ће
  Држ’ се „Пошта Српске“ „поштени“ бичићу-Стевадичићу.

 2. Морам да реагујем.

  Можда је Стевандић овако рекао, али текст за јавност је пун правописних грешака, тачка.

 3. Риједак примјер политичара који би по мом мишљењу био здрава опозиција тренутној власти на челу Српске! Али су тренутно у коалицији…

 4. Буди паметан!
  Најздарвији је Васић,мислим физички.

 5. Не пише се Стевандићу „Пељешачки мост“, како пишеш ти, или још горе да буде ако ти је то урадио твој портпарол у саопштењу.

  Пише се „пељешки мост“, или најправилније, све ако нећеш да погријешиш јер нер знаш како је пртавилно, онда прилагодиш текст у реченици и употребиш термин „мост на Пељешцу“.

  Јебем вам,-ти учитељицу, а јебем учитељицу и оном Шарцу, коњу од сина мајке Јевросиме, оном који овдје пласира дневно тону глупости.

  П.С. Не могу се отети утиску да овдје има пар коментатора-ботово, (двојица се издвајају) оних којима је 500% отац, не дрот, него дротина, наравно, нема везе да ли му је ћаћа дрот, или му је бабо дрот.

  Види се да им је мозак у винкло, само не знам како их више не „заболи глова“, сунце им јебем тупаџијско.

 6. :-)))
  Da..i meni to zasmetalo..ono..kontam ljudima valja raditi posao bota, sve je to OK..posao kao posao..
  Ne ulazeci dublje u kvalitet komentatora na Frontalu (koji je nazalost opao godinama), nezamislivo je slati na botovski rad ovako plitkoumne likove poput topuza i slicnih njemu
  Pa dajte malo ljudi, ne vrijedjajte Frontalovce.. Ima nas svakakvih ovdje, nema price..ali nema nas plitkih ovdje

 7. Debeli, pa ti si dobio sve od ove drzave. I kucu na lausu i nisana i sinove u vaterpolu i sluzbeno auto u skupstini, a nama nisi dao nista. Samo su nesto dragisic i sesic profitirali, ali na kratke staze.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *