Станић: Примораћемо Станивуковића да изгради мост у Чесми

Шеф Клуба одборника Уједињене Српске у бањалучкој Скупштини града, обратио се јавности путем видео снимка, у ком наглашава како су бужетски приједлози Уједињене Српске усвојени, и на који начин Бањалука има користи од тога.

среда, 8 децембра, 2021 / 13:46

Иако градоначелник Станивуковић није бирао начине како да стопира исплату једнократне новчане подршке, на крају је Бањалука ипак показала да поштује медицинске раднике, и све што раде за вријеме епидемије вируса корона, и у знак захвалности ће добити 500км подршке. Исто тако ће градоначелник морати попустити и пред нашим захтјевом, те ће морати, у складу са законом, подржати про-наталитетну политику, те ће и породиље финансијски подржати, сматра Станић.

У насељу Чесма, истиче Станић, Уједињена Српска се залагала за изградњу новог моста, те су преко њиховог амандмана усвојена средства за прву фазу изградње, а то је рјешавање имовинско-правних односа.

Интерес Бањалуке је изнад ситничавости појединаца, те Станић напомиње како ће ће ускоро наставити градња моста у насељу Долац, које је акутелна администрација на челу са градоначелником стопирала. Станић истиче да ће се радници врло брзо вратити на ту локацију, како би се наставила изградња једног од будућих симбола града. Циљ Уједињене Српске је да гради мостове, да развија Бањалуку, а не да грађани пате због политичких несугласица, закључује Станић.