Стаматовић: Вучићу ратујеш с Колиндом, а шта је са Бакиром?

Председник Иницијативног одбора Здраве Србије (ЗС) Милан Саматовић, поставља питање: Вучићу, слажеш ли се с Изетбеговићем да је Србија извршила агресију на БиХ?

четвртак, 3 маја, 2018 / 14:35

Заузети бесмисленим „дипломатским ратом ради унутрашњополитичког билдовања тзв. патриотског рејтинга“ са Загребом у коме ће Вучић капитулирати чим Хрвати припрете опструкцијом напредњачког „пута у ЕУ који нема алтернативу“, самодржац и његове дворске евет ефенције пропустиле су да реагују на тешку оптужбу бошњачког лидера Бакира Изетбеговића да у Босни и Херцеговини није било никаквог грађанског рата већ је Србија, поред Хрватске, та која је извршила агресију на БиХ изјавио је председник Иницијативног одбора Здраве Србије (ЗС) Милан Саматовић, питајући Вучића да ли је његово ћутање последица тога што је Изетбеговићу и патронима му обећао да ће, „између националних емоција и реалности“ када су Косово и Метохија и Република Српска у питању, изабрати „реалност“ по диктату Вашингтона и Брисела.

Стаматовић упозорава Вучића да је његов „завет ћутања“ тим опаснији јер је председавајући Председништва БиХ ову најтежу оптужницу против Србије, али и српског народа у Српској, изговорио дан уочи 26-годишњице масакра у Добровољачкој улици, над припадницима бивше ЈНА у коме су убијена 42 припадника ЈНА и цивила, 73 особе су рањене, а 215 заробљено или отето – ужасног злочина који је, упркос споразуму о безбедном извлачењу припадника некадашње заједничке војске из Сарајева, починила формација „зелене беретке“ која је била под командом рахметли оца Бакира Изетбеговића.

– Надамо се да ће се наш „свевидећи самозванац“ коначно дозвати памети и схватити да Србији није место међу онима који су, 1994. и 1999, извршили бруталну агресију на српски народ и окупирали 17 одсто територије Србије, поготово не у тренутку када светски демон Пентагон, годишње, у наоружање улаже невероватних 610 милијарди евра, што је 10 пута више од Русије, или чак 35 одсто укупних светских војних расхода – објаснио је Милан Стаматовић.1 КОМЕНТАР

  1. Srbija je dobila bitku u ovom diplomatskom ratu, ponizila je Hrvatsku do kraja.
    Izjednačila je trulu komunjaru ludaka i tetkinog julovca Vulina sa generalom Krstičevićem.
    Hrvatska se spustila na nivo budala i izgubila.

Оставите одговор