Стаматовић: Вучић доводи НАТО цокуле, а не да гостопримство Русима

Поразно је за, декларативно војно неутралну, Србију у којој је четири петине грађана одлучно против уласка у било који формат евроатлантских интеграција, ако је услов за то одрицање од Косова и Метохије (КиМ) или увођење санкција Русији.

недеља, септембар 23, 2018 / 00:43

Ненародни режим, супротно вољи народа, данас, и формално, на нашу државну територију доводи немачке и друге униформисане НАТО цокуле, а да, паралелно, одбија да одобри службени статус Руско-српском хуманитарном центру у Нишу, поручујући тако Русима да нису пожељни у Вучићевој Србији – изјавио је председник Иницијативног одбора Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић.

– Уместо поштовања Устава Републике Србије, Вучићева камарила се клања уставу терористичке „Репубљик е Косова“ и документима НАТО окупатора КиМ. То иде чак дотле да тзв. премијерка Брнабић и др Неша из Београда јуче масно слажу грађане да никаква ЕУ полиција и гранична стража не долазе у Србију, а да већ данас неки комесар за избеглице Цуцић хладно саопшти да је Фронтекс већ присутан на нашим границама ка Бугарској и Македонији!? – објаснио је Стаматовић, позивајући Вучићев режим да се, коначно, дозове памети, јер је, како је рекао, велеиздаја најтеже кривично дело у свим државама света, па ће тако бити и у будућој здравој, од напредњачке болести излеченој, Србији.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *