Стаматовић не одустаје од везе Пинк ТВ – смрт Оливера Ивановића

Кад већ бране ТВ "Пинк", нека премијерка, др Стефановић и РЕМ одговоре уместо Митровића – ко је наручио потерницу против Оливера?

уторак, 25 септембра, 2018 / 10:46

Да је ТВ Пинк главно оружје за освајање и најважнији бастион за одржавање и цементирање власти Александра Вучића, јавно су, током викенда, потврдили и тзв. премијерка Ана Брнабић, министар државне силе и принуде Небојша др Стефановић и напредњачка бојовница из, тобоже независног, Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) Оливера Зекић који свима нама признаше да су добитник "највишег годишњег признања за трајни допринос култури града Београда за 2015" Жељко Митровић и његова јавна кућа под именом "Задруга" у којој промовише јавни неморал и насиље и уништава младе нараштаје, Александру Вучићу важнији од српског народа – изјавио је председник Иницјативног одбора Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић, објашњавајући да Митровићев "Пинк" обавља улогу свенародног хипнотизера који одвраћа грађане од размишљања о Вучићевој велеиздаји, предаји Косова и Метохије (КиМ) шиптарским терористима,  распродаји и поклањању свих привредних и природних ресурса у земљи "страним инвеститорима" чија се презимена завршавају на "ић".

– Када су већ Вучићеви службеници у Влади и РЕМ-у толико заинтересовани за одбрану режимског пропагандног бункера, подсећамо их да су, по закону, обавезни и да наложе Жељку Митровићу да одговори на питање које постављамо од 16. јануара ове године:  Ко је налогодавац, наручилац, креатор и финансијер ТВ потернице којом је, у централном дневнику ТВ "Пинк", отворена "сезона лова на Оливера Ивановића"? – истиче Стаматовић, додајући да се мора истражити сваки важан траг који води ка откривању наручилаца и извршилаца злочина, а то свакако јесте и мистериозна улога поменуте телевизије, али и РЕМ-а који је, мимо свих закона, некоме "дало зелено светло" за емитовање ТВ "потернице" и стављање мете на чело покојном Ивановићу.Оставите одговор