Стаматовић: Надамо се да Весић неће 10.04. извјесити шаховнице по Београду

Како је могуће да се баш, уочи 79. годишњице немачког бомбардовања Београда у Другом светском рату, садашњи заменик градоначелника “потруди“ да најзначајније грађевине у граду буду осветљене у бојама немачке заставе, као гест подршке Србије и Београда немачкој држави и народу у борби против епидемије изазване корона вирусом?

уторак, 7 априла, 2020 / 15:56

Милан Стаматовић, председник Здраве Србије (ЗС) додаје да подршку било којој држави и народу нико не спори и не доводи у питање, већ да је изабран најгори могући дан у историји Града да се тако нешто и покаже.

Изгледа да је Горан Весић заборавио шта се догодило 6. априла 1941. године, колико је Београд тог кобног дана разрушен и колико је невиних људи тада изгубило свој живот,  јер да зна сигурно не би изабрао да, у ноћи између 5. и 6. априла, велича и истиче немачку заставу, непоштујући осећаје српског народа и свих Београђана који добро познају своју прошлост и историју – каже Стаматовић.

Колико зна да изабере адекватан тренутак да пошаље поруку саосећања са другим народима и државама, који такође, као и Србија, воде битку са опасном епидемијом, надамо се да Весић 10. априла, на дан оснивања НДХ, неће “обојити“ те исте објекте бојама хрватске заставе и шаховнице – закључује Стаматовић.1 КОМЕНТАР

 1. Poštovani,
  U ponudi imamo troslojne maske,možemo brzo isporučiti za Srbiju, materijal: polipropilen
  Također imamo sve certifikate proizvoda, ukoliko želite da vam pošaljem ponudu
  Slobodno me kontaktirajte povratno.
  Nikola
  +385996092906
  Hvala

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *