Шта су рекреативци питали Чавића и Радојичића?

Иницијатива грађана Рекреативна зона Бања Лука, послала је питања која су везана за Рекреативну зону Бања Лука, Пут Бањалучког одреда и подручје Бањ брда.

недеља, септембар 25, 2016 / 19:50

Иницијатива грађана Рекреативна зона Бања Лука, послала је питања која су везана за Рекреативну зону Бања Лука, Пут Бањалучког одреда и подручје Бањ брда.

Том приликом од кандидата за градоначелника града Бање Луке, представници иницијативе су тражили да одговоре и ставове пошаљу најкасније до 29.9.2016. године.

Питања која грађане Бање Луке и Иницијативу грађана интересују су сљедећа:

Уколико дођете на мјесто градоначелника да ли ћете се залагати да Рекреативна зона Бања Лука остане пјешачко-рекреативно-туристичка зона са дозвољеним минималним моторним саобраћајем (власници парцела, градске службе, Сеизмолошки завод РС, хитне службе, пратиоци особа са инвалидитетом, организовани превоз туриста и ђака итд)?

Уколико дођете на мјесто градоначелника на који начин ћете заштити и развијати Рекреативну зону Бања Лука а која ће се налазити у обухвату будућег Зонинг плана подручја посебне намјене парк-шума Старчевица?

Уколико дођете на мјесто градоначелника на који начин планирате да укључите заинтересоване групе грађана који раде на ревитализацији и унапређењу Рекреативне зоне Бања Лука?

Уколико дођете на мјесто градоначелника када представници Иницијативе грађана Рекреативна зона Бања Лука могу да очекују позив на састанак поводом ове теме?

Овом приликом смо информисали партије које имају своје кандидате за градоначелника да ћемо о одговорима и ставовима да информишемо грађане у данима прије 2. октобра. Информисање грађана о њиховим ставовима су нам јако битни јер грађани требају да знају за обећања и ставове, те ћемо се потрудити да их испратимо и реагујемо на њих. Такође јавност ћемо да информишемо о свим оним кандидатима који нису доставили тражене одговоре.

 

 

РЕКРЕАТИВНА ЗОНА БЛ, ИЛИ КАКО ЗБУНИТИ ГРАДСКУ ВЛАСТОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *