СРС: Дачићу, сруши спомник како си обећао

СРС позива премијера Србије Ивицу Дачића да одмах покрене неопходне процедуре за рушење споменика терористичкој ОВПБМ у Прешеву, сапштено је из ове странке. Хапшење десеторо грађана због наводне намере да демонтирају споменик отвара питање да ли је Дачић плаћен да, под изговором чувања реда, штити шиптарске терористе и њихове следбенике у Србији, кажу у СРС. […]

среда, 26 децембра, 2012 / 09:22

СРС позива премијера Србије Ивицу Дачића да одмах покрене неопходне процедуре за рушење споменика терористичкој ОВПБМ у Прешеву, сапштено је из ове странке.

Хапшење десеторо грађана због наводне намере да демонтирају споменик отвара питање да ли је Дачић плаћен да, под изговором чувања реда, штити шиптарске терористе и њихове следбенике у Србији, кажу у СРС.

-Пошто је више пута изјављивао да "локалне власти морају да уклоне споменик, или ће он бити срушен другачије", позивамо премијера да каже због кога не сме да испуни једно тако мало обећање грађанима? Да ли му брани САД, ЕУ или неко у Србији? – питају се радикали.

Нека призна ради чијих страних интереса олако хапси грађане због сумње – и то због сумње да би срушили споменик који слави српске крвнике, а доказ је био што у ауту имају алат као што су мацола и палица! С друге стране ваге су доказани шиптарски злочинци и локална власт која је одбила да послуша премијера! Незамисливо је да Владу води човек кога не слуша ни прешевска Општина и зато Дачић или нека поднесе оставку, или нека призна ко је наредио ова хапшења и ко у Србији прави списак "сумњива лица" и доказа
против њих, стоји на крају саопштења.Оставите одговор