Српски Комтрејд најбоља ИТ компанија источне Европе

Комтрејд је проглашен за најбољу ИТ компанију на простору Источне Европе на четвртој традиционалној годишњој додjели награда за најбоље ИТ компаније Европе, Блиског истока и Африке (ДИСТРЕЕ- ЕМЕА). Предсjедник Комтрејда Веселин Јевросимовић је истакао да је ова награда велики подстрек за даље успjехе компаније, али истовремено и велико признање за српски ИТ сектор, јер је […]

петак, 10 фебруара, 2012 / 14:29

Комтрејд је проглашен за најбољу ИТ компанију на простору Источне Европе на четвртој традиционалној годишњој додjели награда за најбоље ИТ компаније Европе, Блиског истока и Африке (ДИСТРЕЕ- ЕМЕА).

Предсjедник Комтрејда Веселин Јевросимовић је истакао да је ова награда велики подстрек за даље успjехе компаније, али истовремено и велико признање за српски ИТ сектор, јер је први пут једна домаћа компанија препозната и призната у ИТ свијету.

”У изузетно великој конкуренцији успјели смо да освојимо престижну награду као најбоља ИТ компанија у Источној Европи, а за нас су гласали и сви велики произвођачи као што је Дел, Мајкрософт и ХП”, казао је Јевросимовић.

На догађају у Монте Карлу, на коме учествују најбоље свјетске ИТ компаније, било је номиновано по пет компанија у десет различитих категорија, разврстаних по регионима. Жири је био састављен од највећих ИТ произвођача као што су ХП, Интел, Мајкрософт и многи други а пет номинованих компанија је учествовало на Гала вечери.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *