Српски филм побједник фестивала сценарија

ВРЊАЧКА БАЊА – У Врњачкој Бањи је завршен 34. Фестивал филмског сценарија на којем су, у конкуренцији шест филмова, прву награду су добили сценаристи „Српског филма”. Умјесто сценариста „Српског филма” Срђана Спасојевића и Алексанра Радивојевића награду је примио продуцент филма Драгољуб Војиновић. Вечерас су на завршној вечери фестивала ван конкуренције приказани документарни филм „Мица и […]

недеља, август 15, 2010 / 11:32

ВРЊАЧКА БАЊА – У Врњачкој Бањи је завршен 34. Фестивал филмског сценарија на којем су, у конкуренцији шест филмова, прву награду су добили сценаристи „Српског филма”.

Умјесто сценариста „Српског филма” Срђана Спасојевића и Алексанра Радивојевића награду је примио продуцент филма Драгољуб Војиновић.

Вечерас су на завршној вечери фестивала ван конкуренције приказани документарни филм „Мица и околне приче” Милана Никодијевића и „Село гори… и тако” Радоша Бајића.

На завршној вечери фестивала био је и министар културе Србије Небојша Брадић.

„Иако министри нису популарни иако дају новац, ја сам вечерас овде оправдано присутан јер желим да затворим овај фестивал ове године са жељом да следећи 35. буде јачи, већи и да се помену сви они који су оправдано одсутни”, рекао је Брадић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *