Српска листа: Сви догађаји у ЦГ производе се с циљем уласка у НАТО

Најава Миодрага Лекића о томе да ће пројектована ,,прелазна Влада" наставити разговоре и са НАТО-ом сасвим је нови, за већину опозиционих бирача неочекивани политички моменат, каже се у саопштењу Српске листе које преносимо. Свједочи о томе да се, између власти и парламентарне опозиције, заправо води борба око тога ко ће боље слушати америчке налоге и […]

четвртак, фебруар 19, 2015 / 08:20

Најава Миодрага Лекића о томе да ће пројектована ,,прелазна Влада" наставити разговоре и са НАТО-ом сасвим је нови, за већину опозиционих бирача неочекивани политички моменат, каже се у саопштењу Српске листе које преносимо.

Свједочи о томе да се, између власти и парламентарне опозиције, заправо води борба око тога ко ће боље слушати америчке налоге и ефикасније спроводити политику коју је Мило Ђукановић и формално прихватио још давне 1998. године.

Уколико је, осим Лекића, и Андрија Мандић спреман да настави преговоре са НАТО-ом у оквиру ,,прелазне Владе", онда то значи да остаје при ставовима које је саопштио у Евроатлантском клубу прије пар година када је обећао да ће поздравити евентуалну одлуку о уласку Црне Горе у овај агресорски савез коју донесе државни Парламент. У супротном, ако се супротстави Лекићу, а овај са Гораном Даниловићем формира партију, Викиликсов ,,прозападни" војвода се, идеолошки распамећен, сели у ванпарламентарну опозицију. Ипак, да не би јавност нагађала, ред је да се о овом Лекићевом ставу изјасне и сам Мандић и Предраг Булатовић. Ранко Кривокапић се изјаснио. Њему је, као америчком пиону, НАТО ,,све и свја".

У Црној Гори очито постоји само једна монополистичка и тоталитарна политика и њој је све подређено. То је акламативно прихваћен пут окупације Црне Горе од стране НАТО-а. Сви ,,крупнији" политички догађаји ,,производе" се са тим циљем и намјеном у које се редовно уклапа Ранко Кривокапић. Динамику тих догађаја у потпуности контролише амбасада САД-а у Подгорици.

Тако је било и приликом гашења Српске народне странке, доласка Хашима Тачија у Црну Гору, прогона свештеника Српске цркве и сукоба у безбједоносним службама.Оставите одговор