Српска листа: Да се образ спасе, никада није касно

Има ли четника или социјалисте макар он био скупа и Црногорац и Србин и Југословен, вриједан тројице; који ћути поводом отворених врата лажној држави Косово да постане члан одумирујуће Европске уније и злочиначког НАТО пакта? Српска листа поново позива Горана Даниловића и Демократски фронт да саопште колико је гласова независни опозициони кандидат Миодраг Лекић добио на предсједничким изборима, […]

петак, мај 3, 2013 / 17:06

Има ли четника или социјалисте макар он био скупа и Црногорац и Србин и Југословен, вриједан тројице; који ћути поводом отворених врата лажној држави Косово да постане члан одумирујуће Европске уније и злочиначког НАТО пакта?

Српска листа поново позива Горана Даниловића и Демократски фронт да саопште колико је гласова независни опозициони кандидат Миодраг Лекић добио на предсједничким изборима, а колико Филип Вујановић који је практично већ проглашен предсједником, уз подршку најјачих земаља са Запада и Истока, и то онога тренутка када је постало јасно да нема отпора опозиције. Још важније, сматрамо да елементарна политичка простојност налаже да се одреди тачан датум новог протеста поводом изборних нерегуларности, а да коначно прије тога добијемо податке о броју гласова обојице предсједничких кандидата од шефа Изборног штаба Миодрага Лекића.

Уколико признање лажне државе Косово од стране марионетских власти у Београду није разлог да четнички војвода изађе на улице Подгорице и протестује, онда ће, немамо дилему, то урадити због ,,контаминираних гласова“ црногорског социјалисте Филипа Вујановића. Шеф распуштеног Изборног штаба Миодрага Лекића који је објавио изборну побједу, а данас одговорност сваљује на СНП и Позитивну, понављамо – продао је Лекићев изборни резултат, као што је раније угасио Српску народну странку.

Уколико лидери Демократског фронта немају петље да организују улични отпор због нерегуларности на предсједничким изборима, Српска листа је спремна да протестује. Не толико због чињенице да је Миодраг Лекић жртва ДПС-а и Демократског фронта, колико због тога што Срби немају шансу за нова радна мјеста и иниституционалну интеграцију поред антисрпског ДПС-а, ојачаног легитимитетом који му дају представници ,,мањих“ мањина, и корупмиране опозиције.

У Бога нада да ће се, у међувремену, четнички војвода и референдумски социјалистички лидер Блока за СЦГ, придружити новим протестима и перформансима СЛ под мотом ,,За Васкрс Србије“ који слиједе након православних празника, поводом признања лажне државе Косово од стране њихових фаворита у Београду. Да се образ спасе, никада није касно. Уосталом, има ли четника или социјалисте макар он био скупа и Црногорац и Србин и Југословен, вриједан тројице; који ћути поводом отворених врата лажној држави Косово да постане члан одумирујуће Европске уније и злочиначког НАТО пакта?Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *