Срна сазнаје: Тришић је хтио да рекетира

Према информацијама до којих је дошла Срна, има индиција да је власник БН телевизије Владо Тришић покушао да медијски рекетира предсједника Републике Српске Милорада Додика. Тришић је од предсједника Додика недавно, у телефонском разговору, тражио да спонзорише БН телевизију са 2.000.000 КМ за 2013. годину, да би Додик, како је Тришић наводно рекао, био миран […]

петак, 1 фебруара, 2013 / 11:45

Према информацијама до којих је дошла Срна, има индиција да је власник БН телевизије Владо Тришић покушао да медијски рекетира предсједника Републике Српске Милорада Додика.

Тришић је од предсједника Додика недавно, у телефонском разговору, тражио да спонзорише БН телевизију са 2.000.000 КМ за 2013. годину, да би Додик, како је Тришић наводно рекао, био миран јер у противном неће бити најмирнији са најгледанијом телевизијом.

Додик је на ту уцјену Тришићу дао одговор који се нашао на "Јутјубу" и неким порталима.

Власник БН телевизије је, као и други медији, у акцији помоћи Владе Републике Српске кроз пројекте, како би лакше поднијели економску кризу и опстали, добио 400.000 КМ.

Према сазнањима Срне, сличним медијским уцјенама били су изложени и неки начелници општина, али и угледни привредници и други који су своје појављивање на БН телевизији у позитивном свјетлу морали спонзорисати.

У кабинету предсједника Републике Српске Срни нису хтјели ни да демантују ни да потврде ову информацију, али су рекли да безбједносна и правна служба предсједника врши анализу како је телефонски разговор са предсједником Републике Српске Тришић тајно снимио, а потом снимак пустио у јавност што, како нам је речено, представља кривично дјело.0 КОМЕНТАРА

 1. Снимање сопственог разговора није прекршај а камо ли кривично дјело. Даље, и да је јесте, оно се зове „неовлаштено снимање“ а из овог парченцета разговора се јасно види да је Додик свјестан да се снима, чак сугерише да се објави у дневнику. Џаба вам сад јефтина оправдања режимлије. Као, Владо Звао телефоном предједника и уцјењивао га за 2 милончета, ха, ха… Наивно. Има ли паметнијих у агитпропу званом Срна. Јадно!

 2. Da nije tužno bilo bi smješno.Maske sve su pale. Kad gori Predsjedniku on vadi sve adute. Za neke sam znao a za neke ne.Gledao sam sinoć RTRS, emisiju Pečat. Gvozden Šarac preuzima ulogu vodećeg branioca lika i djela Predsjednika.Srna,Press RS,Nezavisne, Glas Srpske,razni analaitačari,komentatori…ozbiljna mašinerija.Biće zanimljivo pratiti dešavanja u narednim mjesecima.
  SNSD-e puca po šavovima, SDS se još uvijek konsolduje ,PDP i DP trče pred rudu jednom riječu jebe lud zbunjenog.
  Ali sam u jedno siguran oni sad koji javno stoje iza režima je isto kao preći u četnike 1944.

 3. СРНА је опет ОБЈЕКТИВНО, ПРАВОВРЕМЕНО и ИСТНИТО осликала право стање и извјестила јавност о степену панике на највишем нивоу у РС.

  Тако је то када је преЦједнику требало да за главног и одговорног уредника СРНЕ, умјесто зналца у профисији с којом неможе да буде манипулације, постави недовршеног дактилографа који ће ОТКУЦАВАТИ све његове наруџбе.

  Упетљали сте се у властите сплетке недостојне часној Републици Српској и њеним највишим званичницима.

  Хоће ли се испетљати ПИЛЕ ИЗ КУЧИНЕ?

 4. „Према сазнањима Срне, сличним медијским уцјенама били су изложени и неки начелници општина, али и угледни привредници и други који су своје појављивање на БН телевизији у позитивном свјетлу морали спонзорисати.“

  Апсолутно тачно. Нема џабе ни код бабе.

  B-)

 5. Што не напишу ко је извор ових информација о „рекетирању“? Не може цијела агенција бити упућена у поступак „рекета“?? Неко се требо и потписати или навести као анонимни извор из кабинета, овог, оног,…овако ово саопштење, а не информација још већи презир према режиму ствара, а кад једна агенција дода и ово:
  “ и угледни привредници“
  Ја се одмах за пиштољ машим, јбл им угледни привредници м..!

 6. Треба овим Додиковим ментолима сада рећи да је на снази нова тактика. Не негира се више да је то био Миле уна телефону у смислу „ма није то његов глас“, него је разлог рекетирање B-) па је председник попиѕдио x-(

Оставите одговор