Срђан Тодоровић, кандидат СП за градоначелника Добоја: Не тражим кривце за лоше стање, они се знају, већ нудим рјешења!

Прије свега, очекујем да се избори одрже у повољнијој епидемиолошкој ситуацији, да се сви грађани понашају у складу са препорукама и заштите своје здравље и да изборни дан протекне мирно, каже кандидат СП-а за градоначелника Добоја Срђан Тодоровић.

петак, 13 новембра, 2020 / 21:22

– Већ сада је извјесно да ће "чиста листа добојских социјалиста” обезбиједити позицију да се без нас неће моћи формирати власт. А што се избора за градоначелника тиче, резултате ћу саопштити 15. новембра, нешто послије 22 часа. Очекујем побједу, побједу за све Добојлије – каже Тодоровић.

На чему темељите оптимизам?

Грађани Добоја су се увјерили да ова власт једноставно није способна да ријеши нагомилане проблеме. Грађани Добоја показују да желе да Добој буде град срећних и задовољних људи.

Добојлије се ослобађају страха и уцјена и увиђају да су у Добоју више од 20 година на власти исти људи, којима опште добро и јавни интерес нису приоритет.

Шта је окосница Ваше кампање?

Гдје сам год отишао, јасно сам рекао да нисам дошао по било чији глас, већ да сваки глас чујем. Желим да Добој живи и ради, да буде сигуран град, а сигурност значи посао, стан, образовање, здравствену заштиту и сигурне пензије.

Зашто да грађани гласају за Вас, а не за неког другог?

Зато што нудим конкретне и конкурентне пројекте. Не тражим кривце за садашње стање, јер се они знају, већ нудим рјешење.

Добој се мора извући из кредитног ропства и утицаја отуђених центара моћи. Вратићемо живот, у пуном смислу те ријечи, у Добој.

Који су први потези које ћете повући ако добијете подршку?

Прво, зауставити даља кредитна задуживања. Друго, директна комуникација са међународним инвеститорима за добијање грантова за реализацију пословних зона у функцији коридора 5Ц, како бисмо обезбиједили отварање нових капацитета који ће запослити Добојлије и омогућити опстанак и останак у Добоју.

Даље, измјестити регионалну депонију на мјесто које неће угрожавати живот и здравље грађана, изградити споменик борцима и цивилним жртвама рата у градском парку…

Чиме гарантујете да ћете испунити обећања?

У политици су само резултати гаранција, а досадашњи рад и дјеловање Социјалистичке партије и моје лично, показали су да смо увијек подржавали све што је добро за Добој. Нама је Добој изнад свега. Ми Добоју желимо да вратимо сјај.

Дарко Момић, Глас Српске1 КОМЕНТАР

  1. Види ти овог младог сокола. Какав оштар поглед можете сечи лубенице. Не тражи кривце, само решење. Што у преводу значи : њима је доста, сада је ред на мене. Ови не праве паузе између рунди. Не мењају позе. Не ваде. Нема изнемоглости. Наставиће и када субјект престане давати знаке живота.