07:46 Сад је провјерено: Митрополит Амфилохије се упокојио22:32 Дарко Ристов Ђого: У тренутку када ово пишем митрополит је на респиратору - направите Владу Црне Горе!19:03 Министарство просвјете: Не знамо разлог љутњи, настава на даљину успјешно функционише као и раније18:45 Српска ствар се у ЦГ развија да горе не може: Андрија Мандић уз Медојевића оптужује Кривокапића да је "гласач ДПС"18:42 Ако је и до кампање, превише је: БНТВ се преиграо и Шеранића назвао пудлицом18:00 Град Подгорица даје плац Удружењу грађана Црногорска православна црква17:57 Ана Брнабић вилу Јованке Броз додијелила себи на кориштење17:51 Нови извјештај Савбезу УН у четири поглавља: Резолуција СДС о "грађанској БиХ" највећа унутрашња пријетња Дејтонском мировном споразуму17:46 Рутински и на дистанци: ММФ се код Вишковића распитује за паре које не можемо вратити17:10 Чачак, Чачак, бањолучки рокенрол!

Србија изгубила у мучном полуфиналу

Јако неизвјестан меч одиграли су Србија и Литванија у полуфиналу европског првенства у Француској. Читав меч Литванија је водила а Србија стизала предност. Рововску борбу осликава и мали број поена обје екипе. Пред сам крај меча након тројке Теодосића услиједило је планско фаулирање ривала који је водио, а и поред тога што је Сеибутис погодио […]

субота, 19 септембра, 2015 / 12:08

Јако неизвјестан меч одиграли су Србија и Литванија у полуфиналу европског првенства у Француској.

Читав меч Литванија је водила а Србија стизала предност. Рововску борбу осликава и мали број поена обје екипе.

Пред сам крај меча након тројке Теодосића услиједило је планско фаулирање ривала који је водио, а и поред тога што је Сеибутис погодио само прво слободно бацања, одговор није био адекватан. Богдановић је кренуо у продор, оклизнуо се између два корака, после чега је остало премало времена да се на додатни поен Литванаца одговори.

На крају је на семафору стајало 68:64 (22:17, 13:17, 13:9, 18:21) . Несана ноћ и спремање за борбу за треће мјесто је испред играча Србије.

Овај пораз онемогућио је да се “орлови”, који ће за бронзу играти против домаћина, Француске, у недељу од 14 сати, директно квалификују на Олимпијске игре 2016. у Рио де Жанеиру, већ ће то морати да покушају преко квалификационог турнира. На њему ће, од 5. до 11. јула 2016, бити доњета одлука о томе које ће три додатне екипе стећи право да наступе на олимпијским надметањима.Коментариши