Србија и Српска играју следећег јуна?

Пријатељски меч између репрезентација Србије и Републике Српске играће се средином 2015. године, потврдио је ФСРС за сарајевски портал Кликс. Дуел двије селекције требало је да буде одигран 4. септембра, али је откзан јер је БиХ заказала дуел са Лихтенштајном. Након неколико неуспјешних покушаја организовања овог сусрета у Бањој Луци, у ФСРС су убеђени да […]

петак, август 1, 2014 / 19:04

Пријатељски меч између репрезентација Србије и Републике Српске играће се средином 2015. године, потврдио је ФСРС за сарајевски портал Кликс.

Дуел двије селекције требало је да буде одигран 4. септембра, али је откзан јер је БиХ заказала дуел са Лихтенштајном.

Након неколико неуспјешних покушаја организовања овог сусрета у Бањој Луци, у ФСРС су убеђени да ће следећег јуна коначно дочекати "орлове".

"Обавили смо одређене разговоре. Настојаћемо да се утакмица одигра у том термину", рекао је председник ФСРС Миле Ковачевић.

Већ годинама се најављује овај дуел, али је он из различитих разлога неколико пута отказиван. Прошле године је меч коначно заказан за август, што је одобрио И Ф/НС БиХ, али је меч померен за септембар због обавеза Србије у квалификацијама за Свјетско првенство.

Међутим, због дуела БиХ И Лихтенштајна, и овај термин је недоступан. Сада се спекулише од 16. јуну 2015. године. Први човјек ФСРС најавио је да ће у наредном периоду контактирати ФИФА и УЕФА око одигравања овог меча.  Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *