Србија и Русија то су силе зла, куку ти је Црној Гори

Кевтачи против Србије и српског народа у цјелини, високо су цијењени у свим сусједима Србије који разумију српски језик. Још један од њих је Миливој Бешлин, у емисији код освједоченог жабароида монтенегринске провенијениције.

недеља, јул 30, 2017 / 11:06

Он сматра да би с резервом требало узети изјаве о добросусједским односима, али и оне о прихватању као сувереног права да наша држава уђе у НАТО.

"Не би се требало заварати, предсједник Вучић данас има прилично фер однос према Црној Гори, ако га упоредимо са Тадићем, Милошевићем или Коштуницом. Али, подизањем степена национализма у Србији и русификацијом српског друштва дугорочно се Црна Гора неће оставити на миру. Ту бих ја изгубио сваку илузију. Дакле, Србија ослоњена на Русију, сукобљена са Европом и регионом је Србија која ће опет посегнути за БиХ и за Црном Гором", рекао је Бешлин у емисији Жива истина, на Атлас тв.

Територија коју српрски националисти сматрају својом је територија Црне Горе и ту желе да буду доминантни, истиче Бешлин.

Оно што га брине јесте то што територијална претензија из Србије налази много савезника и у Црној Гори, а што је, сматра много већи проблем нешто што је регионални национализам или империјални из Кремља.Оставите одговор