Србац, други најбољи резултат ПДП на прошлим изборима

Почасни предсједник Партије демократског прогреса Младен Иванић, генерални секретар Милко Грмуша и замјеник генералног секретара Диана Чекић у Српцу су одржали разговор са грађанима на тему тренутне политичке ситуације и будућег позиционирања.

уторак, 12 марта, 2019 / 11:26

„Србац је на протеклим изборима показао да постоји снажна жеља за промјенама. ПДП Србац је остварио други најбољи резултат партије у читавој Републици Српској и то јеозбиљан залог за наредне, локалне изборе. Захвалан сам сваком човјеку који је овдје, у тешким политичким условима, уложио своју енергију, вријеме и знање да покаже да може другачије и боље“, казао је Иванић.

Милко Грмуша је истакао како живимо у земљи богатих ресурса и да је, уколико сеправилно користе, могуће створити услове за много бољи живот:„Овдје је могуће остварити и пуну запосленост и један систем у којем ћемо са поносомживјети и дјеловати. То је кључни и историјски задатак ПДП за чије остваривање имамои идеју и знање и људе који га могу испунити“, истакао је Грмуша.

Разговору са грађанима у Српцу присуствовао је и шеф Клуба посланика ПДП уНСРС Перица Бундало и портпаролка ПДП Ања Петровић.Оставите одговор