dysko

Шпрдња

Мртав хладан први човјек летећег циркуса познатог као Савјет министара изјави да се у овој земљи од свега прави шпрдња. Нема се ту шта додати. Настави шеф циркуса да ће се из тог нешто добро изродити за БиХ. Е ту се заиста тешко сложити. Пропустио је предсједавајући рећи да је управо Вијеће министара непресушан извор […]

понедељак, фебруар 2, 2009 / 07:38

Мртав хладан први човјек летећег циркуса познатог као Савјет министара изјави да се у овој земљи од свега прави шпрдња. Нема се ту шта додати. Настави шеф циркуса да ће се из тог нешто добро изродити за БиХ. Е ту се заиста тешко сложити. Пропустио је предсједавајући рећи да је управо Вијеће министара непресушан извор шпрдње.

Треба ли помињати недавно хапшење помоћника министра безбједности у Хрватској. Како то назвати? Или ситуацију са именовањем директора дирекције за Европске интеграције, које траје већ пола године, дакле кључне институције за кључни приоритет БиХ, придруживање ЕУ. Није ли и то шпрдачина.

Па куповина Аудија за потребе предсједавајућег од фирме Трансјуг Л из Доњег Жабара по цијени од 219.000 буџетских КМ. Трансјуг Л Брчко Гасу је платио ауди Q7quatro 133.233,75 КМ, прелазећи из "руку" Брчко Гаса, преко Трансјуга Л до Савјета министара, ауди је поскупио у једном дану, за 85.766,25 КМ.

Ту није крај шпрдње, реконструкција зграде Савјета министара када се прије окончања тендера већ знало ко ће добити посао и кад је један од учесника на тендеру отворено подастирући доказе оптужио замјеника министра финасија за уцјенивање и изнуду у сврху добијања посла. Па малтретирање радника који раде на реконструкцији зграде парламента и запослених у парламенту од стране обезбијеђења предсједавајућег.

Дакле, тешко се несложити са предсједавајућим да се од свега у овој земљи прави шпрдачина, коју прескупо плаћају порески обвезници и тешко да од тога може бити ишта добро по њих.Оставите одговор