Спортинг довео појачање љета, свог 12. играча

Господин кога видите на фотографији је Бруно де Карваљо. Он је предсједник португалског Спортинга (ни случајно клуб не смијете називати „лисабонским Спортингом“ или „Спортингом из Лисабона“, то се сматра увредљивим).

среда, јул 27, 2016 / 14:50

Овај велики борац кога видите на фотографији, поред кога је клекнуо и са ким се рукује Бруно де Карваљо, јесте Франсиско. Овај петогодишњак се бори против рака, а Спортинг је одлучио да га охрабри тако што ће му приредити дан за памћење.

Организована је посебна промоција за овог дјечака, на којој је он потписао уговор са клубом и поставо званични дванаести играч „лавова“. Након церемоније услиједило је сликање и са тренером првог тима Жоржом Жесусом.

Све ово је увод у Франсискову прву званичну дужност, пошто ће он бити задужен да изведе екипу на терен уочи првог меча сезоне на стадиону „Жозе Алваладе“.

„Франциско је велико појачање за нас. Он је велико име и он ће показати шта је заправо Спортинг и која је његова срж. Клуб је стар 110 година и са људима какав је Франциско трајаће са лакоћом још 110 година“, рекао је Де Карваљо за клупски сајт.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *