Спасиоци трагају за четири особе на копу Дубраве, код Тузле

Спасилачке службе трагају за четири особе које су остале затрпане на Површинском копу "Дубраве” због земљотреса који је претходну ноћ погодио шире подручје Тузланског кантона (ТК), јавио је портал Кликс.ба. Једна особа је синоћ извучена и превезена на Клинички центар Тузла, док се за четири особе, како се незванично сазнаје, трага и извлачење се очекује […]

недеља, фебруар 22, 2015 / 09:01

Спасилачке службе трагају за четири особе које су остале затрпане на Површинском копу "Дубраве” због земљотреса који је претходну ноћ погодио шире подручје Тузланског кантона (ТК), јавио је портал Кликс.ба.

Једна особа је синоћ извучена и превезена на Клинички центар Тузла, док се за четири особе, како се незванично сазнаје, трага и извлачење се очекује не прије поднева.

Према незваничним информацијама на ПК Дубраве затрпани су А.Ш., А.Д, А.А. и још једна особа, а сумња се да су у обрушавању земље смртно страдали.

На мјесту несреће налазе се припадници Јединице за специјалне намене МУП-а ТК, а прилаз је отежан због великих количина блата.

Кликс наводи да су они нелегално боравили на ПК Дубраве гдје су копали угаљ и од његове препродаје зарађивали за живот.

Земљотрес јачине 3,6 степени Рихтера погодио је претходне ноћи подручје ТК, а према информацијама Републичког хидрометеоролошког завода Србије епицентар земљотреса био је у региону Калесије у суботу у 20:20 сати.

Земљотрес таквог интензитета не може да изазове штете на објектима, али становништво може да га осјетити.Оставите одговор