Шпански медији: Барселона никад гора

Лоша игра и пораз Барселоне од Милана са 2:0 у првом мечу осмини финала Лиге шампиона дочекана је правом канонадом критика у шпанским медијима. – Барселона је одиграла најгори меч у посљедњих пет година – наводи спортски лист "Марка", и додаје, да је Меси у том мечу једноставно "нестао". Ипак, дневник тврди да је водећи […]

четвртак, 21 фебруара, 2013 / 17:41

Лоша игра и пораз Барселоне од Милана са 2:0 у првом мечу осмини финала Лиге шампиона дочекана је правом канонадом критика у шпанским медијима.

– Барселона је одиграла најгори меч у посљедњих пет година – наводи спортски лист "Марка", и додаје, да је Меси у том мечу једноставно "нестао". Ипак, дневник тврди да је водећи гол Милана нерегуларан, јер је Запата играо руком у шеснаестерцу, послије чега је Боатенг затресао мрежу. Марка је изразила забринутост због опасности да сва четири шпанска клуба – Валенсија, Малага, Реал и Барселона не прођу у четвртфинале Лиге шампиона.

Лист "Ас" оцјењује да је против Милана играла "мала Барселона". "Ел мундо депортиво" наводи да је Барселона била непрепознатљива и да је потпуно заслужено изгубила од Милана, али се нада "епском реваншу". "Барселони ће сада бити потребна сва њена магија, ако жели да се квалификује у четвртфинале", тврди лист.

"Нема извињења за овакав меч!", наводи "Спорт" у наслову. "Ово је било најгоре издање Барселоне, која је имала само један шут у оквир гола", тврди лист, али на стуб срама ставља и главног судију Крега Томсона "који није видио да је Запата играо руком".Оставите одговор