Сопствено признање: Наметнути Дистрикт има бољу извршну, од законодавне власти

Предсједник Скупштине дистрикта Брчко Ђорђа Којић рекао је данас да није задовољан радом парламента у овој години, оцјењујући да је извршна власт у овој локалној заједници била знатно успјешнија. "Нисам баш задовољан радом нашег парламента у 2015. години. Све оно што није ваљало покушаћемо да исправимо у 2106. Извршна власт у дистрикту била је знатно […]

понедељак, 28 децембра, 2015 / 19:27

Предсједник Скупштине дистрикта Брчко Ђорђа Којић рекао је данас да није задовољан радом парламента у овој години, оцјењујући да је извршна власт у овој локалној заједници била знатно успјешнија.

"Нисам баш задовољан радом нашег парламента у 2015. години. Све оно што није ваљало покушаћемо да исправимо у 2106. Извршна власт у дистрикту била је знатно успјешнија у обављању послова из своје надлежности", рекао је Којић на новогодишњем пријему који су у хотелу "Јелена" приредили челници извршне и законодавне власти у дистрикту.

Којић је истакао да је у овој години послије готово 10 година чекања почела изградња заобилазнице око Брчког.

"То је највећи инвестициони пројекат у дистрикту, вриједан око 50 милиона марака", истакао је Којић.

Он је напоменуо да ће ускоро бити завршена изградња главног транспортног цјевовода, чиме ће бити ријешен проблем водоснабдијевања становника на подручју дистрикта.

Којић и градоначелник Брчког Анто Домић пожељели су званицама добро здравље и много среће у новој години, а припадницима католичке и православне вјероисповијести честитали су минули, односно предстојећи Божић.

На свечаном пријему обратио се и потпредсједник Скупштине дистрикта Адем Рибић који је нагласио да је народу у овој локалној заједници потребно више истине, правде и правичности.

Новогодишњем пријему присуствовале су званице из политичког, вјерског, културног, привредног, спортског и јавног живота у Брчком.Оставите одговор