Сопштење СДС у најкраћем: Босноцентрично и уз Мектића

Српска демократска странка најоштрије осуђује јучерашње звецкање оружјем на Иван седлу, злоупотребу Специјалне полиције МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона и мигрантске кризе ради продубљавања и заоштравања политичке кризе у земљи.

субота, мај 19, 2018 / 20:49

Српска демократска странка подсјећа све неодговорне политичаре да живимо у једној од најсиромашнијих држава свијета из које млади људи бјеже и у којој народ на трговима тражи истину и правду, јер је не налазе у институцијама због лоших и корумпираних руководилаца.

Политизација и злоупотребе мигрантске кризе нису ништа друго до скретање пажње са стварних проблема. Не би нас изненадило да такви политичари ускоро измисле и терористичке акте које ће тобоже осујетити како би се представили као „бескомпромисни заштитници народа“ и како би покушали заташкати све проблеме које су сами створили.1 КОМЕНТАР

  1. Не видим у овом саопштењу ништа босноцентрично ?!? Или је једноставно свако ко каже да код нас постоје много и већи и значајнији проблеми по аутоматизму против Републике Српске. Ја напротив сматрам да највише Републици Српској о глави раде они који су је опљачкали и економски девастирали и они који се служе најпрљавијим лажима и подвалама да би сакрили убице у својим редовима. Они од Српске праве тамни вилајет и формирају редове пред страним амбасадама и конзулатима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *