Сопоту награда за музику у “Радничкој хроници“

Чланови групе Сопот, освојили су награду за најбољу музику на Сусретима позоришта у Брчком за представу “Радничка хроника”. Чланови групе Сопот Петар Топаловић, Ђурица Штула, Саша Предојевић и Милан Аћимовић истакли су да их је награда веома обрадовала и да им даје подстрек за даљи рад и креативно изражавање. Представа “Радничка хроника” у извођењу Народног […]

субота, новембар 26, 2011 / 10:03

Чланови групе Сопот, освојили су награду за најбољу музику на Сусретима позоришта у Брчком за представу “Радничка хроника”.

Чланови групе Сопот Петар Топаловић, Ђурица Штула, Саша Предојевић и Милан Аћимовић истакли су да их је награда веома обрадовала и да им даје подстрек за даљи рад и креативно изражавање.

Представа “Радничка хроника” у извођењу Народног позоришта Републике Српске проглашено је за најбољу представу у цјелини на реномираним 28. по реду Сусретима позоришта у Брчком, ове године одржаним од 17. до 25. новембра.

Подсјећања ради, Сопот 2. децембра наступа у бањолучком Дому омладине заједно са Хорнсменом Којотом, са којим ће премијерно извести нови сингл “Јесмо, како нисмо!“, а управо са овог концерта забележиће се неколико кадрова за истоимени спот.

Поменути сингл заједно са љетос представљеним „Космос“-ом наћи ће се на трећем албуму Сопота који је у припреми.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *