Сопот и Којот: Концерт и снимање спота у Дому омладине

Најпознатији бањолучки бенд „Сопот“ одржаће концерт 2. децембра у Дому омладине у Бањој Луци. Специјални гост је једина раста супер звијезда на овим просторима, Хорнсмен Којот из Београда. Уколико на питање: „Да ли сте спремни за снимање спота?“, одговорите потврдно, односно: „Јесмо, како нисмо!“, онда сте права особа за нас. Зашто?   Па зато што […]

четвртак, новембар 17, 2011 / 13:22

Најпознатији бањолучки бенд „Сопот“ одржаће концерт 2. децембра у Дому омладине у Бањој Луци.

Специјални гост је једина раста супер звијезда на овим просторима, Хорнсмен Којот из Београда.

Уколико на питање: „Да ли сте спремни за снимање спота?“, одговорите потврдно, односно: „Јесмо, како нисмо!“, онда сте права особа за нас. Зашто?  

Па зато што ће „Сопот“ и Којот премијерно извести нови сингл „Јесмо, како нисмо!“, а управо са овог концерта забиљежиће се неколико кадрова за истоимени спот.

Зато позивамо све да буду дио концертне и видео историје бенда, те да уживо осјете дашак атмосфере са снимања.

Поменути сингл ће се наћи на трећем „Сопотовом“ албуму под називом „Сопотник“, који је бенд најавио за почетак наредне године. Поред сингла „Космос“, који је љетос освојио уши фанова, ово је други сингл који обожаваоце/обожаватељке лагано уводи у нови албум.

Осим ове пјесме, „Сопот“ и Којот ће, само за Бањалучане/ке, заједно извести још неколико пјесама. Харизматични београдски раста ће поред свирке са домаћинима публику почастити и соло наступом.

Концерт је заказан за 22 часа, а цијена улазнице је пет КМ.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *