Сони представља ПСП2

Моћна као и „Плејстејшн 3“, нова ПСП2 конзола имаће екран високе резолуције (ХД), а пуштање у продају очекује се крајем године. Сони ће 27. јануара у Јапану представити нову играчку конзолу ПСП2 , објавио је неки британски часопис. Моћна као и ПС 3, ова преносива конзола имаће екран високе резолуције (ХД), а пуштање у продају […]

уторак, јануар 18, 2011 / 11:28

Моћна као и „Плејстејшн 3“, нова ПСП2 конзола имаће екран високе резолуције (ХД), а пуштање у продају очекује се крајем године.

Сони ће 27. јануара у Јапану представити нову играчку конзолу ПСП2 , објавио је неки британски часопис.

Моћна као и ПС 3, ова преносива конзола имаће екран високе резолуције (ХД), а пуштање у продају очекује се крајем године.

Представљање конзоле ПСП2 могло би да се поклопи са представљањем и другог уређаја за играње игрица "Иксперија Плеј" које би требало да буде у фебруару на највећем европском скупу посвећеном мобилној телефонији – МВЦкоји се одржава у Барселони, пренијели су свјетски електронски медији.

Ради се уређају компаније Сони реализованом преко заједничке филијале са "Ериксоном", који ће се вјероватно на свјетском тржишту наћи у априлу.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *