Социјалисти обзнањују колико им је љекара приступило у БЛ

Социјалистичка партија настаља да расте у главном граду Републике Српске, богатија је за пет нових чланова,и то за пет призатих бањалучких доктора из свих здравствених установа на подручју града.

петак, фебруар 23, 2018 / 15:26

Приступнице су потписали др Сњежана Трнинић специјалиста медицине рада из Завода за медицину рада и спорта, др стоматологије Петко Крчић, др Радомир Радошевић из УКЦ Бањалука, Зорана Сучевић, доктор медицине из завода „др Мирослав Зотовић“ и доктор медицине Маја Стојановић из Дома здравља.

Са новим члановим разговарао је предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Бања Лука Горан Селак, који је овом приликом истакао да ће нови чланови бити кључни за формирање Савјета за здравство, те да постоји велико интересовање грађана за приступање партији и заједнички рад управо са Социјалистима.

– Ради се о стручњацима који ће својим знањем помоћи развој партије и узети активно учешће у рјешавању проблема грађана и борби за обичног човјека. Радујемо се и поносни смо што све више људи управо у Социјалистичкој партији види вриједне људе и добре идеје. Наши нови чланови ће нам бити од огромне помоћи у формирању Савјета за здравство и рјешавању проблема грађана у овој области. Иначе, ово је само почетак, јер на исти начин ускоро намјеравамо да формирамо и савјете за спорт и привреду – рекао је предсједник ГО СП Бања Лука Горан Селак.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *