СОБЛ расписала изборе

Извршни одбор Студентске организације Универзитета у Бањој Луци (СОБЛ) на синоћ одржаној проширеној сједници, којој су присуствовали и чланови Скупштине СОБЛ-а донио је Одлуку о расписивању избора за чланове седмог сазива Скупштине СОБЛ-а. Избори за чланове Скупштине одржаће се у сриједу 6. априла 2011. године у просторијама свих организационих јединица Универзитета у Бањој Луци и […]

среда, март 16, 2011 / 11:20

Извршни одбор Студентске организације Универзитета у Бањој Луци (СОБЛ) на синоћ одржаној проширеној сједници, којој су присуствовали и чланови Скупштине СОБЛ-а донио је Одлуку о расписивању избора за чланове седмог сазива Скупштине СОБЛ-а.

Избори за чланове Скупштине одржаће се у сриједу 6. априла 2011. године у просторијама свих организационих јединица Универзитета у Бањој Луци и у просторијама или кругу првог и трећег павиљона Студентског центра «Никола Тесла» Бања Лука. Бирачка мјеста за гласање биће отворена од 09.00-15.00 часова.

Право да се кандидују имају сви студенти уписани у школску 2010/11. годину (првог циклуса према Закону о универзитету и првог и другог циклуса према Закону о високом образовању).

Пријављивање кандидата почиње 21. марта 2011. године и траје до 2. априлa 2011. године. Кандидатуре се подносе у просторијама СОБЛ-а.
Са сваке организационе јединице (факултета/Акатемије умјетности) биће изабрана по 3 представника студената, а право да бирају имају сви студенти са статусом студента у текућој академској години.

СОБЛ позива студенте да учествују на овим изборима, како би се што квалитетније остваривали прграмски циљеви ове организације.

Студентска организација Универзитета у Бањој Луци (СОБЛ) основана је са циљем остваривања и заштите права и интереса студената, представљање и заступање студената Универзитета у Бањој Луци, побољшање квалитета, наставног процеса и студентског стандарда на Универзитету у Бањој Луци, те међународне студентске сардње , а допунске дјелатности су спортске, културно-забавне и друге активности студената.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *