СНСД у Бијељини јасан: Мићићу, поднеси оставку

Градски одбор СНСД-а Бијељина оштро осуђује скандалозно писмо градоначелника Бијељине Миће Мићића упућено предсједнику Републике Српске Милораду Додику и позива га да поднесе оставку, те грађане Бијељине лиши срамоте и скандала. "Скандалозно писмо Миће Мићића упућено предсједнику Републике Српске Милораду Додику, написано кочијашким ријечником, нанијело је несагледиву срамоту грађанима Бијељине који с правом негодују због […]

среда, 25 децембра, 2013 / 14:06

Градски одбор СНСД-а Бијељина оштро осуђује скандалозно писмо градоначелника Бијељине Миће Мићића упућено предсједнику Републике Српске Милораду Додику и позива га да поднесе оставку, те грађане Бијељине лиши срамоте и скандала.

"Скандалозно писмо Миће Мићића упућено предсједнику Републике Српске Милораду Додику, написано кочијашким ријечником, нанијело је несагледиву срамоту грађанима Бијељине који с правом негодују због тога. Мићо Мићић је непоштивањем институције предсједника Републике, показао да не поштује ни Републику Српску", саопштено је из Градског одбора СНСД-а.

У саопштењу се истиче да "грађани Бијељине нису дали мандат Мићићу да прави скандале, шири примитивизам и енормно се богати присвајајући постотке и зидајући своје вишеспратнице, него да Бијељину сврста у ред модерних градова Републике Српске".

"Нажалост, Бијељина данас је, захваљујући Мићи Мићићу, ни село ни град, јер овог провинцијског моћника и клику око њега не интересује ни град ни грађани, већ лично богаћење. Та прича о постоцима Мићића и клике која пустоши Бијељину, смјештена је у пројекту гасификације Бијељине и још много тога, што је већ мјесецима опште мјесто у Бијељини", наглашава се у саопштењу.

Градски одбор СНСД-а Бијељина наводи да се "Мићић, овог пута, неће моћи прикрити на себи својствен начин, јефтиним празничним популизмом дијелећи из опљачкане градске касе божићне печенице и поклоне сиротим и немоћним".

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић позвао је јуче предсједника Републике Српске Милорада Додика да својим ауторитетом утиче на рјешавање проблема, које градска администрација не успијева да ријеши у сарадњи са републичким властима и институцијама.

На ванредној конференцији за новинаре Мићић је рекао да је ове захтјеве упутио Додику у отвореном писму које је, како је сам оцијенио, написано у "ружном и провокативном тону".0 КОМЕНТАРА

 1. MIćo svojim podmićivanjima i strahom drži koliko toliko Bijeljinu pa misli da može sejati strah i korupciju i u cijeloj RS.
  Ne vidi da mu je svake godine sve manja podrška i da će na sljedećim izborima pasti i u Bijeljini.

  Vlada rs mu dala sve investicije a on samo plaća tajkunski BN da pravi hvalospjeve o njemu. 300 000 KM im daje svake godine da mogu da pjevaju Mićo šampione ali će narod da mu stane na vrat i tako prekine sa tajkunizacijom Bijeljine.

 2. @Direktor

  Daj ne lupetaj! Dodik prodao „kompletnu“ Drinu Italijanima. Nemas pojma o ovvome, i zabij se i suti!

  Srednja Drina je neprofitabilan projekat, i to se daje Italijanima da izgrade elektrane i u narednih 15 godina dostignu svoj nacionalni cilj proizvodnje energije iz obnovljivih izvora, a posto je neprofitabilan projekat odrziv je po cijeni od 155 EUR/MWh (kupuju Italijani, i gubitak pokriva njihov budzet).

  Srednja Drina nije nikakav resurs, jer nije profitabilan prevashodno zbog velikih troskova eksproprijacije. Najvaznije je to sto ce vvecina ulozenih sredstava ostati u RS.

 3. dadobl, 26.12.2013. 12:37:48

  Нисам. Кад будем, објавићу то и нећу бити тамо само број, него ћу се оглашавати увијек са неким приједлозима, иницијативама, ако будем, кажем, ако будем, пошто не волим партијашење у структури друштва са безмудим и бесмисленим парламентарењем, ја сам урбани фашиста и тај систем.

 4. dadobl, 26.12.2013. 12:53:09

  Немамо ми шта ни полемисати, постоје двије пресудне ствари због којих никад од мене нећеш чути ништа похвално за тај снсд.

  Први разлог је, што је човјек као јединка, самосталан, и као такав је логично опозиција сваком систему, поготово оваквом снсд-е режиму.

  Други је разлог, што никад нећу ништа похвално рећи за снсд, зато што они и немају ништа похвално у свом раду.

  Довољно?

  Кад се промјени власт, ако неко мисли и очекује хвалоспјеве тек тако и на тај рачун од мене, грдно се вара.

 5. Рамштајн, 26.12.2013. 14:54:50
  ovde se vodi polemika o lokalnom nivou vlasti a kako mogu da zakljucim iz tvoga komentara ispada da je bijeljina za vreme micica postala metropola, a banjaluka za snsd-a selendra. ako nekog mrzis to je u redu ali cinjenice govore vise od rijeci. moja rodbina je iz medjasa i vjeruj mi ja jako dobro znam sta je tamo uradeno, a sta nije. sta je sds uradio u tvojoj opstini kad ste tako super moderna napredna stranka, a ja cu ti reci sta je sve uradjeno u banjaluci, hvala

Оставите одговор