СНСД: Сутра сабор у Зворнику

На сабору СНСД-а, који ће сутра бити одржан у Зворнику, биће изабрани предсједник, Главни одбор, статутарна комисија и Надзорни одбор странке, потврдио је данас Срни извршни секретар СНСД-а Рајко Васић. Васић је рекао да овим сабором није предвиђено ништа изван статутарних обавеза. Он је најавио да ће бити поднесени извјештаји изборних органа, прије свега предсједника […]

петак, 7 октобра, 2011 / 13:01

На сабору СНСД-а, који ће сутра бити одржан у Зворнику, биће изабрани предсједник, Главни одбор, статутарна комисија и Надзорни одбор странке, потврдио је данас Срни извршни секретар СНСД-а Рајко Васић.

Васић је рекао да овим сабором није предвиђено ништа изван статутарних обавеза.

Он је најавио да ће бити поднесени извјештаји изборних органа, прије свега предсједника СНСД-а који ће предочити политички извјештај о оном што је ова странка радила у протекле четири године, о томе колико је учињено на политичкој сцени, у унутрашњој организацији и слично.

"Не очекује се ништа што СНСД до сада није предочио јавности у својим програмима и настојањима. Предвиђено је и да буду усвојене одређене декларације које ће представљати актуелизовање или наглашавање онога што је у политичком и другим програмима речено за прошле изборе", нагласио је Васић.

Почетак 4. редовног Сабора заказан је за 12.00 часова.

У Зворнику ће данас са почетком у 17.00 часова, бити одржан Изборни сабор Младих социјалдемократа.0 КОМЕНТАРА

 1. Све очи су упрте у Шпирића. Не треба још увијек очекивати да ће мишеви почети напуштати брод, па се не очекује ништа спектакуларно.
  Иако др Крсто купи у кошницу трутове у прелијетању, а СДС покушава с новом политиком, најјачи адути за смјену власти су људи унутар СНСД-а, Драган Чавић и Ања.

  Ови први ће сигурно растурити СНСД кад се испразни касица прасица, јер се губи смисао чланства. Идеологије и социјалдемократине нема ни у траговима.
  Господин Чавић је предложио Милорада Додика за мандатара и он има највећи мотив, јер осјећа јаку гижу савјести.
  А Ања је одиграла најзначајнију улогу у предизборној кампањи пред октобарске изборе и тиме омогућила континуитет Републици Српској „на добром путу“ (у провалију). Иако код ње нема гриже савјести, провокације од осталих фронталоваца је тјерају у благи отклон и сапирање црвених трагова.
  Дакле, добитна комбинација је коалиција Шпирић, Чавић и Ања Бања ( и Лука).

  Шпирић је појединац с највећим бројем појединачних гласова на свим листама на протеклим изборима. Чавић је најватренији говорник противу власти, а Ања је објединила љубав према Дражи и заокруживање црвених ђавола на гласачком листићу, два у једној.

 2. BAL VAMPIRA u Zvorniku. !!!!!!

  @dražen
  da, špirić već duže vremena govori: „narod će nas brzo vilama i motikama. Teško živi narod, a mi im sve otesmo. ovako više ne može…“ Pouzdano rečeno kao što je danas subota. Špirić im je ukazivao na to da je dara prevršila mjeru.E, sada koliko će istrajati, vidjeće se. Samo nije giht, kao što kaže velikominijaturni g. ofarbani

 3. drazen78bl, 07.10.2011. 15:24:17

  Константно ме зезаш, карикираш моје ставове и окрећеш људе против мене. Срам те било!

  Ипак, коначно смо, годину дана послије избора, сазнали зашто је опозиција изгубила изборе. Дражен је иначе био главни лобиста у РС и по сопственом признању лобирао за СРС (тазбинска веза), ПДП (пријатељска веза), СДС (комшијска веза). Међутим, људи су изгубили јер је говорио народу да ЗАОКРУЖУЈУ умјесто да уписују ИКСИЋ у квадратић поред имена кандидата за којег желе да гласају! :D:D:D

  Драж, па ти ниси знао да гласаш! 😛

Оставите одговор